• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Kantareller och viltburgare

    Kantareller kan man äta till allt, allt, allt. Varför inte läckra hamburgare gjorda på viltfärs?

    Sardinsallad med tomater.
    Foto: Kent Jardhammar

    Viltburgare med Västerbottenost.
    Foto: Kent Jardhammar

    Helgmeny

    Förrätt
    Sardinsallad med tomater

    Huvudrätt
    Viltburgare med Västerbottenost

    Dessert
    Skogsbärsparfait med vaniljsocker

     

    Vi dricker till maten
    Till sardinsalladen och viltburgaren kan du välja ett smakrikt öl. Exempelvis 1404 Oppigårds Slåtteröl, 5 %, 19:90 kronor för 50 cl.

    Lättöl och fläderblomsdricka passar också bra.

    Till desserten kan man välja ett smakrikt vin som droppas över glassen. 8266 Don PX Pedro Ximenez 2004, 149 kronor för 750 ml rekommenderas.

     

    Av: Charlotte Sjögren

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!