• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Lax i kubik

    Reta aptiten med små, pikanta kuber av lax. Njut av lammracks och runda av med plommon och glass.

    Lammracks med tomater, kapris, sardeller och zuccini.
    Foto: Patrik Cederman

    Helgmeny

    Förrätt
    Limegravad lax med ingefära och örter

    Huvudrätt
    Lammracks med tomater, kapris, sardeller och zucchini

    Dessert
    Portvinsplommonmed vaniljglass

     

    Vi dricker till maten
    Till laxen serveras ett ljust, friskt japanskt öl 1556 Asahi Super Dry, 14:20 kr för 33 cl.

    Till lammet blir det sydafrikanskt 12986 Graham Beck Shiraz Cabernet Sauvignon, 73 kr för 75 cl.

    Desserten tarvar ett gott portvin. Valet faller på 8009 Smith Woodhouse Late Bottled Vintage 1995, 179 kr för 75 cl.


    Av: Måns Falk

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!