• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Snabbt & lätt för 5 dagar!

    Max 20 minuter! Längre tar det inte att laga en av våra vardagsmenyer. Här är recept för hela veckan.

    Kassler med coleslaw och potatis.
    Foto: Patrik Cederman

    Ostar är kanske något som främst förknippas med morgonmackan eller som serveras som lyxmums med ett glas vin till. Men man får inte glömma bort ostens roll i matlagningen.

    Ost är ett bra sätt att göra sallader matigare och ostskivan inuti kycklingfilén gör att den smakar mer och blir saftigare. Salladen i tunnbrödklämman får sting av getost och fetaosten gör att smördegspajen väcks till liv. Ost gör liksom maten matigare.

    Klicka på rätterna och kom direkt till veckans recept.


    • Fylld kycklingfilé med linssallad

    • Kassler med coleslaw och potatis

    • Smördegspaj med sparris och lammkorv

    • Laxpasta med dill och gräslök

    • Tunnbrödrulle med potatis och chèvre

    Av: Malin Ottosson

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!