• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Heta smaker

    Krydda chilin med chorizo och grilla ananas till sorbeten. Men först, något smörigt och hett...

    Texas Chorizo Chili
    Foto: Rickard Forsberg

    Helgmeny

    Klicka på rätterna och kom direkt till receptet.

    Förrätt
    Grillade majskolvar med chiliflakessmör

    Varmrätt
    Texas Chorizo Chili på högrev
    Mangosalsa

    Dessert
    Fruktkompott med grillad ananas och rårörda jordgubbar

     

    Att dricka till


    Öl
    Prova mexikanska 1520 Sol, 12:60/330 ml eller svenska 1458 Vimmerby Pilsner, 10:70/330 ml till het mat.

    Vin
    Vill du ha vin passar vita 2840 Monte Sur Chardonnay Sauvignon Blanc 2005, från Chile, 48 kr, eller röda 6588 Gallo Zinfandel 2004 från Kalifornen, 64 kr.

    Desserten
    Till desserten fruktvinet 12095 Grythyttan Hjortron 2003, 145 kr.

    Av: Tobias Holmberg, Charlotte Sjögren

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!