• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Smakmöte med Frankrike

    Rensteksnittar, fiskgryta och Crème brulée. Låt helgen bli ett smakmöte mellan Frankrike och Sverige.

    Renstekssnittar med färsk pepparrot och timjan.
    Foto: Rickard Forsberg

    HELGENS MENY

    Klicka på rätterna och kom direkt till recepten.

    Förrätt
    Renstekssnittar med färsk pepparrot och timjan

    Varmrätt
    Festlig fisk- och skaldjursgryta med aioli

    Dessert
    Cremé Brulée med passionsfrukt

     

    ATT DRICKA

    Rensteksentrén
    1591 Nils Oscar Kalasöl. 330 ml/17 kr. Lite mörkare lättöl går också bra.

    Huvudrätten
    Alsacevin, 2629 Joie d’Alsace Edelswicker, 61 kr, eller 22257 Gustave Lorentz Riesling Reserve, 84 kr.

    Desserten
    2741 Nederburg Noble Late Harvest, ett sött vitt vin, 375 ml flaska för 65 kr.

    Av: Tobias Holmberg, Charlotte Sjögren

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!