• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Hummer och halstrad gösfilé

    Bjud på en sallad med hummer, drottningen bland skaldjur. Potatismoset till den halstrade gösen får du inte missa.

    Veckans drink: En Ferrari kostar mer än en Testarossa.
    Foto: Patrik Cederman

    Klicka på rätterna och kom direkt till receptet.

    Meny

    • Hummersallad med dragondressing
    • Halstrad gösfilé med grönsaker i balsamicosky
    • Fruktsallad med kardemummakryddad vaniljkesella

     

    Att dricka till

    Till för- och huvudrätt passar ett fruktigt och smörigt chardonnayvin. 2901 Zavós Chardonnay 2004, 56 kr eller 4576 Vreugh’vol Chardonnay 2004, 79 kr.

    Efterrätten kräver ett dessertvin med rejäl syra men också sötma. 3732 Schmitt Söhne Beerenauslese 2003, 67 kr/500 ml
    eller 3100 Amfora Muscat d’Alexandrie 2004, 61 kr/750 ml

    Veckans Drink.
    En ferrari kostar mer än en testarossa

    Av: Måns Falk, Charlotte Sjögren

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!