• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Veckans mattips - 5 snabba

    Ät bra varje dag. Här får du mattips för veckan.

    Tonfisksallad från Antibes

    I kulinariska sammanhang har fokus legat på andra Medelhavsländer än Frankrike det senaste årtiondet. Ofta beskyllt för att vara krångligt har det franska köket hamnat i kläm mellan till exempel det spanska och det italienska. Här kommer några Provenceinspirerade snabbingar från Tobias Holmberg.

    1. Spagetti med pistou och musslor (superenkelt)

    2. Tonfisksallad från Antibes

    3. Lyxburgare à la Cannes

    4. Lammfärsbiff med franska Rivierans hetaste bönor (veckans GI)

    5. Provensalsk kycklingbaguette med olivaioli (middagsmackan)

    Av: Tobias Holmberg

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!