Våryra på mässan “Rum och trädgård” i Kista

Det finns chans i helgen att njuta lite vår, när våren ännu känns långt borta. På Kistamässan utanför Stockholm pågår i helgen "Rum och Trädgård". Även om du inte har möjlighet att besöka mässan kan du njuta av blommorna i bildspelet.

Snart är det dags att flytta ut halva livet i trädgården eller på balkongen. "Rum och trädgård" på Kistamässan står för en tjuvstart av våren, där man kan drömma sig ett par månader framåt.

Mässan ger även en försmak av den större "Nordiska trädgårdar" på Älvsjömässan om några veckor, och smaken är väldigt god! Flera idéutställningar ger verkligen inspiration att bygga vidare på hemma, som Ambiance "Drömromantik – en oas lantligt vitt" och Piri-piri "Vårfest – Vårdukning i det gröna med blommor, ägg och fågelkvitter".

Men framför allt är det ett under att bara få gå runt och lukta på alla blommorna. Man måste gå nära för att känna den fina lilla doften av tulpan och krokus, men varför inte? Varje blomma känns som ett underverk så här års.

Foto: Janina Sjöholm

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top