• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Spela Bridge i Bad Gastein

  Följ med på vår bridgeresa och njut av storslagna vyer och vacker natur!

  Spela Bridge i Bad Gastein

   

  Vi på Icakuriren följer utvecklingen noggrant gällande COVID-19 (coronavirus) och vi kommer att vidta åtgärder utifrån myndigheternas rekommendationer vad gäller resandet till olika resmål. Denna resa planeras att genomföras till dess att andra direktiv ges. Har du frågor kring avbokningsvillkor, är du varmt välkommen att kontakta researrangören direkt.

   

  Spelar du Bridge eller är nyfiken och vill lära dig? Då är detta resan för dig.Vi har organiserad Bridge sön 13.00-17.00 och mån-fre, kl. 15.00-19.00 och vi spelar 24 brickor/dag på Hotel Salzburger Hof. Vi spelar enbart för att vi tycker det är trevligt, socialt och spännande. Inga poäng eller priser. Kalle Persson är vår Bridgeledare och kommer också hålla i seminarierna under veckan. Vanligtvis hittar man Kalle på BK S:t Erik i Stockholm där han är bridgelärare och tävlingsledare. 

   

  Vi spelar för att det är roligt, vi har inga poäng eller priser.

   

  På Salzburger Hof saknas inget
  Vi bor på Hotel Salzburger Hof som är beläget mitt i centrum Bad Gastein. Alla rum har Dux-sängar, hårtork, TV, minibar, safe och gratis Wi-Fi. På hotellanläggningen finns två spaavdelningar med pooler, bastur, massage- och fitnessavdelning samt barnrum, spelrum och mycket mer. Maten håller hög klass och restaurangen är känd för sin goda service.Inled dagen på bästa sätt med en stor och stadig frukostbuffé. Njut av nybakat bröd, äggröra, bacon, yoghurt, färska bär och en god kopp kaffe. Kvällens höjdpunkt är helt klart middagen som inleds med en stor salladsbuffé. Välj mellan charkuterier, anti-pasti, snittar och såklart olika sallader. Därefter följer dagens soppa och ett fritt val av tre delikata varmrätter (fisk, kött & vegetariskt). Alltihop avslutas med en förförisk god dessert. 

   

  Krydda resan med aktiviteter, utflykter, varma bad och fina vandringsleder
  I Bad Gastein finns det massor att uppleva och hotellet erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och utflykter (mot avgift) som passar stora som små. I programmet hittar du alltifrån vin- och snapsprovning till sportklättring, forsränning och dagsutflykter till flera av Europas främsta sevärdheter. Upplev världsarv såsom Venedig, Salzburg eller Österrikes högsta berg - Grossglockner.

  Tre dagar i veckan kan du också kostnadsfritt följa med på guidade promenader i Gasteinerdalen. Promenadskor räcker gott då underlaget består av asfalt och grusvägar utan svår lutning. Alla vandringar avslutas i närliggande hytter där den som vill kan köpa en god lunch. Veckans promenader inleds på söndagen med en lugn historisk rundvandring i Bad Gasteins centrum. På tisdag och torsdag ökas tempot med några av dalens vackraste promenadleder. För de som vill gå lite kortare promenader går det att ta buss tillbaka till hotellet.

  Granne med Hotel Salzburger Hof ligger Europas mest miljövänliga bad och spa-anläggning - Felsentherme. Här finns tusentals kvadratmeter spa-område med flera sorters bastu, ångbad, sollandskap och uppvärmda pooler – både inne och utomhus. Varje dag pumpas 2 miljoner liter vatten upp direkt från de varma underjordiska källorna vilket gör att man inte behöver använda klor – och vattnet håller alltid behagliga 36 grader. I grannbyn Bad Hofgastein hittar du vattenlandskapet Alpentherme som är fullt av mineralrikt källvatten som har tryckt sig upp mot ytan efter många tusen år. Alpentherme erbjuder fyra olika spa-världar fyllt med det syrerika vattnet som vårdar din kropp.

   

  Vårt hotell är beläget i vackra Gasteinerdalen med hänförande vyer.

   

  Dag 1
  Flyg från Sverige. Vi ankommer till Bad Gastein och checkar in på hotellet. Idag kan du njuta av en promenad i byn och varför inte en lunch på Jagdstube på Hotel Salzburger Hof. På kvällen väntar en god middag.

  Dag 2

  Efter en god frukost möts vi utanför receptionen kl. 09.00 på Hotel Salzburger Hof för välkomstmöte och guidad tur av Bridgerummet och därefter en guidad promenad i Bad Gastein.
  13.00-17.00 Bridgespel. 18.30-21.00 Middag på hotellet. 

  Dag 3–7
  Starta dagen med en god frukost från den fina frukostbuffén. Varje morgon håller vår Bridgeledare Kalle Persson en timmes seminarie och därefter är dagen fri för egna aktiviteter fram till eftermiddagens Bridgespel.08:45-09:45 Bridgeseminarie (valfritt)15.00-19.00 Bridgespel.18.30-21.00 Middag på hotellet.

  Dag 8 Hemresa
  Efter en härlig frukostbuffé lämnar vi Bad Gastein för denna gång. 

   

  Hotellets solterrass bjuder på makalös utsikt över Gasteinerdalen.

  Resdatum

  Avresa 12 september 2020
  Hemresa 19 september 2020

  Avreseflygplatser: Stockholm, Göteborg, Malmö

  Pris
  11 995 kr per person i del i dubbelrum

  Allt detta ingår i resans pris

  • Flyg T/R Arlanda, Göteborg eller Malmö – Salzburg
  • Inkvartering i 7 nätter på Hotel Salzburger Hof****deluxe
  • Frukostbuffé på hotellet i 7 dagar
  • Femrätters middag i 7 dagar
  • Välkomstpaket på rummet
  • Bridgespel i 7 dagar
  • Reseledarservice
  • Lokala skatter 
  • Flygskatter

   Tillägg per person

  • Enkelrumstillägg (begränsat antal) 1 100 kr
  • Transfer till Bad Gastein, med guide 375 kr
  • Avbeställningsskydd 325 kr
  • Flygmat 195 kr
  • Balkongtillägg 500 kr

   

  Så här bokar du

  Ring STS Alpresor 0771-20 20 20 eller mejla till info@alpresor.se

  Särskilda resevillkor

  Minst 20 deltagare krävs för att genomföra resan. Begränsat antal platser. Vi reserverar oss för eventuella program, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll

   

   

   

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!