• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Longstay Cypern

  Longstay Cypern

   

  Vi på Icakuriren följer utvecklingen noggrant gällande COVID-19 (coronavirus) och vi kommer att vidta åtgärder utifrån myndigheternas rekommendationer vad gäller resandet till olika resmål. Denna resa planeras att genomföras till dess att andra direktiv ges. Har du frågor kring avbokningsvillkor, är du varmt välkommen att kontakta researrangören direkt.

   

  Agia Napa har blivit omtalat tack vare sina fantastiska vita sandstränder och har utvecklats till en populär semesterort. Under senhösten när vår resa äger rum är tempot avsevärt lugnare än under sommaren. Lugnet infinner sig men fortfarande är det många restauranger, kaféer, barer och butiker som är öppna. 


  Klimatet är utan konkurrens Europas bästa under senhösten. Inte på någon annan plats i Europa kan man stoltsera med så många soltimmar som på Cypern. Det är därför inte så underligt att så många väljer att spendera några veckor i östra Medelhavet i den ca 20-gradiga dagstemperaturen när mörkret och kylan bitit sig fast som mest här hemma.

  I resans pris inkluderas 4 intressanta heldagsutflykter, reseledare från Scandorama under hela vistelsen samt boende på 4-stjärniga AnMaria Beach Resort med halvpension.

  Dagsprogram:

  Dag 1

  Vi flyger till Larnaca på Cypern, ett miljöombyte som gör gott för kropp och själ. På flygplatsen välkomnas du av Scandoramaguiden som visar dig till transferbussen för färden österut från flygplatsen till Agia Napa. Vi checkar in på vårt trevliga hotell, vackert beläget vid havet. Avkopplande dagar väntar och Cypern är redo att upptäckas!

  Dag 2-14:

  Under våra två veckor på Cypern väljer du själv i vilket tempo din semester ska avlöpa. Det utmärkta promenadstråket in till Agia Napas centrum gör det lätt att få till den dagliga motionen, om man önskar. Det trivsamma poolområdet och utomhusterrassen på hotellet är som skapt för att avnjuta en god bok och någon läskande att dricka. Under resan har vi valt att inkludera fyra varierade heldagsutflykter, alla i olika riktningar på ön. Dessa ligger tidsmässigt spridda över veckorna på resmålet. Vi besöker under en heldag den europeiska kulturhuvudstaden Paphos, Aphrodites födelseplats. Givetvis tittar vi under en dag också lite närmare på världens enda tvådelade huvudstad Nicosia. Spökstaden Famagusta på norra Cypern står som värd under en av dagarna liksom Troodosbergen med alla sina charmerande och pittoreska bergsbyar.

  Dag 15

  Efter en livgivande långsemester i värmen är det dags att vända hemåt igen med härliga minnen i bagaget. 

  Resfakta:

  31 oktober – 14 november från Arlanda
  7 november – 21 november från Arlanda
  14 november – 28 november från Arlanda

  Avreseflygplatser: Arlanda

  Pris: 13.495:- per person i dubbelrum

  Researrangör: Scandorama

  I priset ingår:

  Flyg i ekonomiklass med Norwegian till Larnaca, t/r

  Flygskatter och säkerhetsavgifter

  Transfers flygplats-hotell t/r

  14 nätter med del i dubbelrum på 4-stjärngia AnMaria Beach Resort

  Frukost alla dagar

  Middag alla dagar

  Utflykt: Paphos med Kourion

  Utflykt: Världens sista delade huvudstad Nicosia

  Utflykt: Troodosbergens byar med vinprovning

  Utflykt: Spökstaden Famagusta

  Scandoramaguide

   

  Tillägg:

  Enkelrumstillägg: 2.995:-

  Avbeställningsskydd: 900:-

  Reseförsäkring: 745:- som komplement till hemförsäkringen.

  All information kring resan hittar du på hemsidan: www.scandorama.se/icakuriren

  BOKA SÅ HÄR:

  Ring Scandorama 040-600 00 00 eller www.scandorama.se/icakuriren där samtliga läsarresor med Scandorama också finns presenterade.

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!