• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Fota campinglyckan - vinn en surfplatta!

  Vi vill veta vad campinglycka är för dig! Var med i vår stora fototävling genom att beskriva just din speciella campinglycka i en bild. Då har du chans till fina vinster från TCL och Alcatel!

  Fota campinglyckan - vinn en surfplatta!

  Friheten och enkelheten, myset vid grillen, kvällspromenaden längs den nyupptäckta vackra insjön – eller regnet som smattrar på förtältets duk när sällskapsspelet åker fram?  

  Vi vill veta vad campinglycka är för dig! Var med och tävla om fina vinster.

  1:a pris är en surfplatta 

  TCL TAB 10s WiFi surfplatta med en skärm på 10,1 tum är perfekt för dig som gärna surfar och tittar på bilder och filmer online. Den har 8 timmars batteritid, 32 GB lagring och kamera på fram- och baksida.

  Värde cirka 2 490 kr.

  Surfplattan levereras dessutom med 12 månaders kostnadsfritt abonnemang av appen Flipp, som ger dig tillgång till mer än 70 veckotidningar, magasin och barntidningar – från Kalle Anka och Bamse till Icakuriren, Hemmets Journal, Hus & Hem och många fler.
  Värde cirka 948 kr.

  2:a pris är en mobiltelefon  

  TCL 30 E smartphone har en stor skärm, lång batteritid och är perfekt för dig som gärna tar många bilder. Med 6,52-tumsskärmen blir dina foton och filmer och annan underhållning enkelt tillgängliga. Värde cirka 1 990 kr.

  3:e pris är en smidig router

  Med Alcatels portabla router, MW40, har du alltid tillgång till internet. Routern passar i fickan och du kan ta med den överallt. Batteritid upp till 8 timmar.  

  Värde cirka 699 kronor.

   

  Så här gör du för att tävla

  Mejla din digitala bild som beskriver campinglycka till redaktionen@icakuriren.se och skriv "Campinglycka" i ämnesraden. Skriv även ditt namn, adress och mobilnummer.

  Senast den 20 maj vill vi ha ditt bidrag. Din bild kan komma att publiceras. Lycka till!

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!