Sätt guldkant på helgen – laga en härlig vårmeny

Fräsch sallad med räkor och mango följt av mör kycklinglårfilé i krämig dijonsås. Till dessert bjuder vi på hemlagad pistageglass. Oj så gott!

En vecka kvar till påsk, vårvärmen låter vänta på sig och det snöar i halva landet! Men det finns alltid en anledning att njuta en extra god middag – eller hur? Så njut av festliga goda smaker i den här härliga menyn som går i vårens tecken. 

 


Sätt guldkant på helgen - laga en härlig vårmeny

Förrätt

Räk- och mangosallad med ingefärsdressing

20 minuter   Recept från Icakuriren.se


Sätt guldkant på helgen - laga en härlig vårmeny

Huvudrätt

Kycklinglårfilé i krämig dijonsås

40 minuter   Recept från Icakuriren.se


Sätt guldkant på helgen - laga en härlig vårmeny

Dessert

Pistageglass med italienska skorpor och bär

20 minuter   Recept från Icakuriren.se

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top