• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Fotografera vardagslyckan - vinn surfplatta, mobil & router!

  Den sköna hundpromenaden, myset med barnbarnen eller kvällens ljuvliga lässtund?
  Vi vill veta vad vardagslycka är för dig!
  Var med i vår stora fototävling genom att beskriva just din speciella vardagslycka i en bild. Då har du chans till fina vinster från TCL och Alcatel!

  Så här gör du för att tävla

  Mejla din digitala bild som beskriver vardagslycka till redaktionen@icakuriren.se och skriv "Vardagslycka" i ämnesraden. Skriv även ditt namn, adress och mobilnummer. Senast den 8 november vill vi ha ditt bidrag. Din bild kan komma att publiceras. Lycka till!

  Fina vinster!

   

  1:a pris är en surfplatta! 

  TCL TAB 10s WiFi surfplatta med en skärm på 10,1 tum är perfekt för dig som gärna surfar och tittar på bilder och filmer online. Den har 8 timmars batteritid, 32 GB lagring och kamera på fram- och baksida. Värde cirka 2 690 kr.

  Appen Flipp inkluderadSurfplattan levereras dessutom med 12 månaders kostnadsfritt abonnemang av appen Flipp, som ger dig tillgång till mer än 70 veckotidningar, magasin och barntidningar – från Kalle Anka och Bamse till Icakuriren, Hemmets Journal, Hus & Hem och många fler. Värde cirka 869 kr.

  2:a pris är en mobiltelefon  

  TCL 20 SE smartphone har en stor skärm, lång batteritid och är perfekt för dig som gärna tar många bilder. Telefonen har fyra kameror plus en extra selfie­kamera som gör din fotografering extra rolig. Med 6,82-tumsskärmen blir dina foton och filmer och annan underhållning enkelt tillgängliga. Värde cirka 1 490 kr.

   

  3:e pris är en smidig router

  Med Alcatels portabla router, MW40, har du alltid tillgång till internet. Routern passar i fickan och du kan ta med den överallt. Batteritid i upp till 8 timmar.  Värde cirka 699 kronor.

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!