Kan man bli rik på att blogga

Kan man bli rik på att blogga Hej Linda,Stämmer det att man tjänar så sjukt mycket pengar när man bloggar? Kissie skryter ju alltid om...

Kan man bli rik på att blogga

Hej Linda,
Stämmer det att man tjänar så sjukt mycket pengar när man bloggar? Kissie skryter ju alltid om att hon är så rik och att hon kan shoppa hela tiden. Jag vill också köpa alla fina kläder och åka utomlands som hon gör, men hur gör man för att tjäna pengar på en blogg liksom?
Sara

Svar:

Nej det är jordens största myt att bloggarna är så rika. Folks inkomst är offentlig uppgift. Man kan kolla allas inkomst gratis och lagligt via skatteverket eller allabolag.se. Då kommer den beska sanningen fram. Det är otroligt sorgligt att de unga bloggtjejerna hetsar varandra genom lögner. Om du vill bli rik tycker jag att du ska satsa på att plugga matte, ekonomi och teknik. Samt hålla dig långt ifrån medie- och bloggvärlden.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top