• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Här kan du se första teasern för kommande Downton Abbey-filmen

  Filmen som fortsätter där populära kostymdramat Downton Abbey slutade har premiär hösten 2019. Här kan du se en kort teaser.

  Här kan du se första teasern för kommande Downton Abbey-filmen
  Foto: Press

  Hör du till dem som andlöst följde alla intriger kring familjen Crawley och deras liv på brittiska godset Downton Abbey? Då har du säkert inte missat att det populära kostymdramat får en uppföljande långfilm nästa år. 

  – Vi får återvända till de här älskade karaktärerna och se dem i nya omständigheter och hur de hanterar dem, och förhoppningsvis blir det en bra blandning av drama, komedi och romantik, som alltid varit seriens ryggrad, säger Gareth Neame, exekutiv producent, till Entertainment Weekly. 

  Ryktena om en kommande film började gå redan när den sjätte och sista säsongen sändes, och i och med en nysläppt teaser blev premiärdatumet offentligt. Den 13 september 2019 går filmen upp på bio i Storbritannien. Här i Sverige kommer vi nog tyvärr få vänta ytterligare några veckor.

  Teasern ger oss än så länge inte så värst mycket information, men Gareth Neame lovar att filmen kommer att vara ännu mer påkostad och överdådig än tv-produktionen. 

  Se teasern för Downton Abbey-filmen här:

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!