Snart finns en helt vegansk version av favoriten Magnum Mandel

Magnum lanserar veganska alternativ till glassarna Magnum Classic och Magnum Mandel.

Utbudet av vegansk glass blir bara bättre och bättre. Nu hakar även Magnum på den växtbaserade trenden och lanserar två av sina storsäljare i ny tappning – Magnum Vegan Classic och Magnum Vegan Mandel. 

Alternativet till den klassiska mjölkbaserade vaniljglassen är baserat på ärtprotein. Fördelen med detta är, enligt ett pressmeddelande från Magnum, att ärtproteinet inte sätter någon extra smak på glassen, vilket gör att smaken ligger nära originalet. Överdraget består av belgisk vegansk choklad.

Magnum själva lovar att den veganska glassen ska smaka precis som Magnum brukar.

– Med nya Magnum Vegan kan vi äntligen erbjuda ett lyxigt veganskt alternativ, vilket självklart känns superkul – och viktigt, säger Olivia Nilsson, Brand Manager på Magnum, i pressmeddelandet.

Magnum Vegan Classic kommer att säljas som flerpack och Magnum Vegan Mandel som både flerpack och styckglass. I utvalda butiker kommer de in redan under vecka 35, därefter från vecka 38 i övriga matbutiker. 

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top