Jonas Gardells 3 bästa husmorstips

Här får vi bland annat lära oss att äta tacos utan spill.

De har varit ett par i över 30 år, men förutom när de ledde Melodifestivalen 2003 har Jonas Gardell och Mark Levengood aldrig jobbat tillsammans. Det vill säga fram till i våras, då de startade en podcast. “Mark och Jonas podd” har blivit populär bland läsarna och är, som Jonas själv beskriver den, “riktigt rolig, och snuskig, och allvarlig”. 

Ett av de mest omtyckta inslagen handlar om husmorstips. Eftersom fascinationen för knep som underlättar vardagen är något vi på Icakuriren delar med Jonas Gardell bad vi honom dela med sig av sina bästa tips.

Jonas Gardells bästa husmorstips:

1. Går bestickkorgen i diskmaskinen sönder i botten? Klipp till lagom stora bitar av en flugsmälla och lägg i.

2. Har du problem med att äta tortillas med fyllning eftersom såsen rinner ut? Sätt en klämma längst ner på brödrullen så kan du äta utan spill.

3. Vill du lyssna på poddar men vet inte riktigt hur man gör? Jonas tipsar om att du kan följa honom på Facebook för att lätt kunna lyssna på deras podd. Det finns också flera appar för poddar, som alla är gratis.

Se hela videon med Jonas Gardell här:

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top