Lasse Åberg är tillbaka i ny komediserie

Lasse Åberg, Felix Herngren och Ica-Stig – det här måste bli bra!

Lasse Åberg är en av våra mest folkkära skådespelare, inte minst för sin roll som Stig-Helmer i Sällskapsresan-filmerna. Glädjande nog för oss som saknat honom avslöjar komikern nu att han gör comeback – men inte som Stig-Helmer. 

Lasse Åberg har en mindre roll i Felix Herngrens nya komediserie “Sjölyckan”.

– Jag har en pytte-pytte roll, jag spelar Gösta. Det har varit spännande, jag fick ju spela mot en duktig man som heter Hans Mosesson (som tidigare gjorde rollen som Ica-Stig, reds anm). Min roll är lite av en bollvägg mot hans karaktär som har problem, berättar han för Aftonbladet.

Felix Herngren, som står för regin, är nöjd med samarbetet. Nyligen postade han en bild på sig och Lasse Åberg tillsammans på Instagram. “Inte varje dag man får jobba med sin idol”, lyder bildtexten.

Inte varje dag man får jobba med sin idol. #lasseåberg #sjölyckan

A post shared by Felix Herngren (@flxherngren) on

De flesta av Lasse Åbergs scener är redan inspelade och han har trivts bra med att jobba med Felix Herngren.

– Han är väldigt noga med att få fram rätt tonfall så att det inte blir överspel och tar om så att han har rejält med material, klippbilder hit och dit. Han är jätteduktig, säger Lasse Åberg till Aftonbladet.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top