Nya födelsedagsbilder: Grattis Estelle, 5 år idag

Bara några dagar efter kusinen Leonore är det dags för Estelle att fira sin stora dag.

För exakt fem år sedan idag kom kronprinsessan Victorias och prins Daniels äldsta barn till världen. Idag firar kungahuset prinsessan Estelles födelsedag med nytagna bilder som postats på kungahuset.se. De svartvita bilderna föreställer en busigt leende Estelle som poserar på en soffa. 

På kungahusets Facebooksida kan man lämna en hälsning, och som vanligt strömmar gratulationerna in. Estelle är mycket omtyckt, och också en mycket omtänksam och snäll storasyster till sin bror Oscar, enligt de som känner henne bäst.

Nya födelsedagsbilder: Grattis Estelle, 5 år idag
Foto: Anna-Lena Ahlström, Kungahuset.se

– Hon är en väldigt duktig storasyster. Otroligt varm och inkluderade. Hon har tålamod. Så hon är en väldigt fin storasyster, berättade Victoria i Året med kungafamiljen.

Just nu befinner sig Victoria och Daniel på privat semester för att få lite egentid med barnen, så vi antar att prinsessan Estelle får äta födelsedagstårta i Florida, där familjen befinner sig enligt Expressen. 

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top