Så fin julklapp får de anställda på IKEA

Ingvar Kamprad är långt ifrån snål mot sina anställda. Så här fin blir julklappen i år.

Alla som jobbat fem år inom möbeljätten Ikea kan se fram emot en riktigt fin julklapp. Eller egentligen är det väl ingen julklapp, då Ingvar Kamprad gör det enkelt för sig och delar ut pengar. Närmare bestämt 14700 kronor till de anställdas pensionskonto, skriver Aftonbladet. 

Karin Bergman är HR-chef på Ikea och hon är själv ett exempel på företagets lojala personalpolitik då hon började sin karriär på textilavdelningen på varuhuset i Kungens kurva. Enligt henne är det riktigt smart att dela ut så fina julklappar. 

– Ikea som global koncern är ju helt beroende av våra människor och medarbetare för att kunna förverkliga vår vision och kunna expandera. Vi vill behålla de anställda och belöna dem, säger Karin Bergman till Aftonbladet

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top