Nu kan du köpa julgran i trendig butik

Visst har du saknat en butik där du kan shoppa din julgran. Den 25 november slår den första i sitt slag i Sverige upp portarna.

Varför gå till en vanlig julgranshandlare på något blåsigt torg, när du kan shoppa julgran i en chick butik? Det tycks grundarna av Sveriges första julgransbutik ha tänkt när de nu slår upp en tillfällig butik i Mood-gallerian i centrala Stockholm. 

– Tycker att det känns helt rätt att vi nu erbjuder nya och innovativa sätt att handla julgran på, säger Anna Benson, som står bakom satsningen, till Allt om Stockholm. 

För alla som vill känna och lukta på grannen är det här kanske inget alternativ, då valet av gran görs på skärm och att trädet sedan levereras hem. Men Anna Benson som är en riktig expert i ämnet då hon växte upp i julgranskogen i Småland säger till Allt om Stockholm att hon kommer att finnas i butiken för att hjälpa kunderna att få hem rätt gran. 

– Tanken med granbutiken är att besökarna ska få möjlighet att köpa sin julgran på ett enkelt och inspirerande sätt. I Sverige köper vi närmare tre miljoner granar varje år och nästan lika många hugger sin egen gran, så vi är verkligen ett riktigt granland., säger Anna Benson till Allt om Stockholm

Butiken håller öppet mellan den 25 november till den 22 december. 

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top