Så här enkelt gör du hjärtformade ägg

Ibland vill man bara göra det där lilla extra för sig själv eller för någon annan. Så varför inte imponera med hjärtformade ägg till frukosten eller brunchen? Kolla in videon och lär dig det superenkla tricket.

1. Börja med att koka ägget så det blir hårdkokt – skala och låt det därefter svalna.
2. Sedan behöver du en bit kartong som du viker på mitten och skapar ett V.
3. Lägg ägget därefter i kartongbiten och placera en ätpinne, penna eller liknande över ägget.
4. Fäst sedan pinnen/pennan med två gummisnoddar, så att ägget stannar i kartongen.
5. Lägg därefter “paketet” i kylskåpet och låt det ligga är i cirka 20 till 30 minuter.
6. Plocka ut ägget ur frysen och skär det på mitten – tada, ett hjärtformat ägg. 

Källa: How To Make Sushi

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top