Artiklar

Skribent:


Fem tips: Så klär du dig rätt i extremkylan
Fem tips: Så klär du dig rätt i extremkylan
Just nu är det riktigt kallt I hela landet. Att klä sig rätt är därför viktigt och vi pratade med Peter Persson från Naturkompaniet som vet allt om detta ämne. Här är hans fem bästa tips.
Här är de tio bästa öarna i Medelhavet
Här är de tio bästa öarna i Medelhavet
Vår systertidning Vagabond har listat Medelhavets tio bästa öar. Vi lånar deras kompetens och tipsar er om var ni nesofiler (öälskare) ska ta vägen.
McDonalds skaffar ny mognare stil
McDonalds skaffar ny mognare stil
McDonalds snabbmat har fått allt svårare att locka kunder på många håll i världen. I ett försök att få en mer mognare och mer kvalitetsinriktad profil, har man i USA helt bytt inredningsstrategi.
TV: Smarta sättet att skala en mandarin
TV: Smarta sättet att skala en mandarin
Just nu är mandariner, clementiner och satsumas en stapelvara i våra hem. Här är ett väldigt smart sätt att skala dessa citrusfrukter så att du får klyftorna i en bra förpackning. Testa hemma nu.
Tio riktigt galna tekannor som ger dig ett samtalsämne
Nu när det är så kallt i hela landet så är det gott och trevligt att värma sig med en kopp te. För att ha något att prata om (om nu det skulle behövas) är det kul att ha en annorlunda tekanna. Här är nio stycken som garanterat håller samtalet levande.
Tre smarta sätt att bli av med spindlar
Tre smarta sätt att bli av med spindlar
Många där ute tycker att spindlar är det obehagligaste som finns, trots att de i Sverige är helt harmlösa. Men även om man inte blir hysterisk vid anblicken av Imse Vimse, kan det vara rätt skönt att få sitt hem spindel- och spindelnätsfritt. Här är tre tips för att skrämma iväg krypen.
Pressa din egen superjuice
Pressa din egen superjuice
[color=red]Håll nyårslöfte med Bagaren och Kocken: [/color] Juicebarer är populärare än någonsin men du behöver inte lämna hemmet för att njuta av en hälsosam smoothie eller juice. Med rätt utrustning kan du pressa dina favoritdrycker hemma i köket! Prisvärt, snabbt och enkelt.
Bjud in vännerna till en oförglömlig kväll
Bjud in vännerna till en oförglömlig kväll
[color=red]Fest med Bagaren och Kocken: [/color]När kvällarna blir mörkare vill vi bjuda in våra nära och kära till en härlig middagsfest! En vacker dukning sätter guldkant på kvällen. Slösa med tända ljus, vackert linne och snygga placeringskort för att göra kvällen extra speciell. Oavsett om du bjuder på pizza eller långkok, en kväll med goda vänner bjuder alltid på skratt och goda samtal.
TV: Alicia Vikander pratar svenska i amerikansk tv
TV: Alicia Vikander pratar svenska i amerikansk tv
Alicia Vikander är verkligen i ropet i USA. Skådespelerskan är just nu på omslaget på amerikanska Vouge (Den första svensken på 40 år) och är även nominerad till flera stora filmpriser. I det här klippet från den enormt stora talkshowen The Tonight Show med Jimmy Fallon, pratar hon om svenska jultraditioner och skålar i glögg. Programmets andra gäst är komikern Will Ferrell som är gift med en svenska. Alicia och Will passar därför på att byta språk till Jimmy Fallons stora förvirring.
Shakshuka - lika gott som det ser ut
Shakshuka - lika gott som det ser ut
Nordafrikanska tomatgrytan shakshuka eller shakshouka, är en rätt som verkligen går igenom rutan. Det ser helt enkelt otroligt gott ut med blandningen av mustig tomat och de bakade äggen, toppat med massor av koriander. Som tur är så är den lika god som den ser ut och för alla äggälskare är det här ett riktigt roligt och annorlunda alternativ. Själv gjorde jag shakshuka förra nyårsafton vilket blev en riktig succé. Här är ett recept från New York-Times.
Familjen använder Blocket för att bjuda ensamma till jul
Familjen använder Blocket för att bjuda ensamma till jul
Den här tvåbarnsfamiljen i Österåker strax utanför Stockholm har helt klart känsla för det här med jul. De använder Blocket för att bjuda in någon ofrivilligt ensam till att fira en späckad julafton med dem. Helt i Karl-Bertil Jonssons anda.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent