Baka sött med pumpa och rotfrukter
Låt söta rotfrukter och pumpa sätta smak på mjuka kakor, cheesecake, småkakor och scones. De bidrar dessutom med ett saftigt resultat och en aning nyttighet.
Det våras för bokälskarna!
Passionerade bokmalen Linda Skugge guidar dig i bokdjungeln och ger tips på fantastiska böcker som aldrig når topplistorna. Häng med!
Frasiga favoriter
Våfflor är ett efterlängtat vårtecken. Vi lagar frasiga dessertvåfflor med fluffig bärgrädde och två goda matvarianter med sötpotatis och blomkål.
Glädje och lycka. Hur hänger det ihop?
Författaren, föreläsaren och arbetsglädjeexperten Christina Stielli reder ut begreppen och ger sina bästa tips om hur vi kan må bättre i svåra tider.
Årets frönyheter!
Våga blanda skirt pastelligt med mustiga toner i rabatten – och varför inte något ätbart däremellan?
Fråga dietisten: "Hur får jag bättre immunförsvar?"
Icakurirens dietist Anna Hamilton svarar på dina frågor om kost och näring.
Gunilla von Platen: "Jag såg mamma bli skjuten med fem skott"
Günel Anip flydde från våldet i södra Turkiet till förorten i Sverige. Här blev hon Gunilla von Platen, den bokaktuella superentreprenören som prutar på både Ica och NK.
Nätdejting – ett roligt sätt att träffa nya människor!
Nätdejting är inte bara för ungdomar, det är ett bekvämt sätt att hitta en ny partner. Om inte annat kan det ge nya upplevelser, menar Pia Hall, som skrivit en bok för 50-plussare som vill dejta.
Tropisk stapelvara – 5 recept på kokosmjölk
Det var länge sedan kokosmjölken gjorde entré i de svenska köken, men vi har fortfarande mycket att lära om dess användning. Här är fem nya recept att testa!
Slow-trenden manar oss att sakta ner
Rörelsen ”Slow food” började som en protest mot snabbmatskulturen. Sedan har slow blivit signalordet mot hets och stress på allt fler områden. Nu har trenden även nått vårt arbetsliv.