Här hittar du alla våra kurser

Här hittar du alla våra kurser

Lär dig av proffsen i Hus & Hems webbkurser.

Lär dig gjuta i betong

Välkommen till Susanna Zackes och Sania Hedengrens grundkurs i betonggjutning.

Vi gillar verkligen materialet betong och experimenterar ständigt med nya projekt och testar vad som funkar eller inte funkar. Det är ett relativt billigt material vilket gör att man kan kosta på sig att prova sig fram. Betongen är mångsidig, tålig och väldigt användbar både inomhus och utomhus. Storleken på våra betongprojekt kan variera från små saker som ljuslyktor till större möbler som bord till uteplatsen.
Du kommer att få svar på följande frågor och mycket mer!  

  • Var köper jag betong och vilken sort är bäst?
  • Hur blandar jag betong och vilken konsistens är rätt?
  • Vad kan man använda som form?
  • Vad är armering och när behövs det?
KÖP KURSEN HÄR

 

Sätt färg på väggarna

Det här är kursen för dig som gillar att förändra rummen med färg – eller bara är nyfiken på hur färg fungerar i hemmet. Hus & Hems experter lär dig att välja rätt kulör för just ditt hem, att kombinera kulörer på nya spännande sätt och mycket mer. Här får du även tips på hur du målar väggen med supertrendiga dip dye-metoden och hur du förvandlar ett tråkigt hörn med hjälp av färg.

KÖP KURSEN HÄR

 

Ljussätt din trädgård

Vill du kunna njuta av din trädgård även på vintern? Vill du lysa upp din utemiljö, men vet inte var du ska börja? I den här kursen får du lära dig grunderna i ljusdesign och olika typer av belysning. Det handlar både om att få en vackrare trädgård att njuta av året om, och en utemiljö som känns trygg och säker. 

KÖP KURSEN HÄR