• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Tjuvkika på nya Hus & Hem Trädgård – 4 tips för ett grönskande uterum

  Snart är äntligen nya Hus & Hem Trädgård här! Ett nummer fulladdat med inspiration för trädgård, balkong och uteliv. Vill du få sommarkänsla och inspireras av grönskande rum redan nu? Här delar vi med oss av ett smakprov ur numret – 4 vackra idéer för ett grönskande uterum.

  Tjuvkika på nya Hus & Hem Trädgård – 4 tips för ett grönskande uterum
  I nya Hus & Hem Trädgård, som släpps i butik 24 mars, hittar du massor av inspiration för trädgård, balkong och uteliv. Foto Christina Kayser Onsgaard
  Välkombinerade auktionsfynd

  Vitmålade rottingmöbler med skavda kanter ger en gammaldags känsla. Mårbackapelargonerna på fönsterbrädan är planterade i olika loppisfyndade krukor. På väggen hänger en målad trähylla från förr. 

   

   

   

  Charmigt återbruk 

  Ge gammalt byggnadsmaterial som dörrar och spröjsade fönster en ny chans. Även tegel kan med fördel återbrukas. Låt klätterrosor bli en levande och frodig portal kring dörrar och fönster.

  Från golv till tak

  Inred med växtlighet från golv till tak. En vinranka som bjuder på druvor såväl som skön skugga slingrar sig runt takbjälkarna. Överallt finns pallar, sidobord och hyllor som hyser sommarens blomster. Bordet är delvis byggt av återvunna golvbrädor.

  Vilsam vintage

  Gamla möbler som står i lador och på vinden kan få nytt liv i din trädgård eller uterum. Med en antik järnsäng går det att ställa i ordning en magisk och vilsam plats för vila och läsning. Blanda gärna korg, keramik och inslag av metall för spännande kontraster.

   

  Reportaget i sin helhet finns att läsa i Hus & Hem Trädgård, som släpps i butik den 24 mars. 

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!