• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 6 steg till en höstträdgård att njuta av

  Nu väntar soliga dagar med blå himmel och hög luft. Ta med dig en kopp kaffe och en god bok, sätt dig i solen en stund och njut. Nu inreder vi trädgården för en kort men ack så ljuv utesäsong.

  6 steg till en höstträdgård att njuta av
  Än finns tid för sköna stunder ute, kanske mellan trädgårdssysslorna. Glöm inte bort att njuta av trädgården, även om sommaren är slut!

  Belys. Rikta ljuset mot den grönska som finns kvar. Lys upp träd och buskar som syns när du tittar ut genom fönstret, det ger trädgården djup. Prova dig fram med hjälp av en ficklampa. Foto: Markslöjd

  Bjud in. Det är inte bara mitt i smällkalla vintern som småfåglarna uppskattar fint serverad mat. Komplettera med ett tjusigt bad, åtminstone tills frosten kommer. Matar och bad från Eva Solo.

  Plantera. Visst kan du sätta lökar och planera för vårens blomsterprakt. Men här och nu finns massor av vackra bladverk och gräs som blir fina tillsammans i en kruka vid dörren.

  Inred. Beroende på var i landet du bor kan du ha många dagar kvar att njuta av utemöblerna. Komplettera med kuddar, varma fårskinn och plädar. Foto: Ikea

  Skapa stämning. Fram med alla lyktor du har - det är nu de behövs som allra mest. 

  Var alltid redo. Små flexibla möbler för en snabb fika när solen tittar fram är oumbärliga när det gäller att förlänga utomhussäsongen. Detta kommer från Skagerak.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!