• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 6 nya pooler - från pooldröm till drömpool

  Det är inte lätt att välja pool. Här är sex nya pooler som passar olika tomter och behov.

  6 nya pooler - från pooldröm till drömpool
  FOTO: TILLVERKARNA

  1. MILJÖPOOL FRÅN MIAMI

  I mars släppte Miamipool sin första miljöpool. Miljöpoolen är utrustad med ett större sandfilter och med ny sorts sand som gör att vattnet renas mer effektivt. På så vis behöver mindre kemikalier användas. Poolpumpen har upp till 30 procent högre prestanda jämfört med andra standardpumpar samt en frekvensstyrning som gör att hastigheten kan regleras. Det gör att man sparar upp till 80 procent i energiförbrukning. 

  2. ENERGISMARTA LÖSNINGAR

  Folkpool satsar på energieffektiva pooler. Bland annat med lösningar kring övertäckning, värmepump med inverteringsteknik och frekvensstyrd poolpump. Man erbjuder också "Aquarite Flo", en liten kommandocentral som håller koll på vattenkvaliteten via en app och även kan styra pump, temperatur och belysning. En "Folkpool Classic" med måtten 4x8 m kostar 100475 kr. Pooltaket "Galant" finns i olika storlekar.

  3. SIMMA LUGNT

  I "LOLA" Poolerna från Willab Garden kan grävas ner helt, halvt eller byggas ovan mark beroende på vilka förutsättningar du har i trädgården. Välj mellan flat botten, lutande botten och försänkt botten. Minipoolen "Lola" blir som en pool och relax i ett. Finns med flat botten och ett djup på 1,20 m, storlek 3,75x2,96 m. 

  4. SIMMA I "STOCKHOLM"

  Nordiska Kvalitetspoolers glasfiberpooler handtillverkas i USA och har 25 års fabriksgaranti. Modellen "Stockholm" är en rejäl pool för den som både vill simma och dyka. Måtten är 4,27x8,26 m och djupet är 1,07–1,75 m.

  5. SOMMARPOOL BLIR VINTER-SPA

  Vill du kunna bada året om? Då kanske en spa-pool kan vara något! Aqvis har en mindre och spa-isolerad pool som kan användas både sommar och vinter. En kall vinterdag är det bara att dra av Aqvisdecket och krypa ner i 38 grader. På sommaren fungerar den som en helt vanlig, svalkande pool. 

  6. FÖR ALLA TOMTER

  En nyhet från Poolkungen är "Eco Premium"-poolerna, med kraftig stålstomme och själv- bärande konstruktion. Detta gör att du slipper återfylla med makadam och på så sätt kan undvika maskinhyra och kostsam arbetstid. Kan byggas på alla markförhållanden, även på en sluttande tomt. En annan nyhet är den integrerade hörntrappan som finns med 3 eller 4 steg. 

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!