• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Er tidning är outstanding!

  Lena från Sundbyberg hyllar Hus & Hem. Tack säger vi!

  Hej Anna!

  I nr 2/2012 efterlyser ni prenumeranter sen första numret och som sen följt er genom åren. Dit hör jag! Jag har aldrig gjort något prenumerationsstopp. I många år sparade jag alla nummer sen begynnelsen, men en flytt från hus till lägenhet gjorde att jag numera "bara" har de senaste 12 åren. Jag har dock sparat specialnummer såsom det första numret, jubileumsnummer, nummer när ny chefredaktör tillträder mm. Dessutom har jag valt att samla i en pärm speciellt intressant inredningsreportage som jag ofta återvänder till. (Jag måste också erkänna att jag är så rädd om dem att jag inte gärna lånar ut dem till andra – ogeneröst, jag vet!). Jag läser alla nummer noga och upprepade gånger, jag har ofta gått tillbaka till gamla nummer genom åren!
   
  Enligt min mening är er tidning outstanding!
  Jag har ibland prenumererat även på andra tidningar, då abstinensen till nästa Hus & Hem känts oöverstiglig. Jag är också lösnummerköpare av andra inredningstidningar, då jag är en riktig "inredningsfreak". Jag har därför jämförelsematerial när jag säger att jag anser er tidning bäst främst av följande skäl:
   
  1.      Era hemma-reportage baserar sig på riktiga hem och inte uppbyggda miljöer. När ni har sådana verkar ni redovisa detta klart, vilket är helt okt!
  2.      Ni har nästan alltid utmärkta planlösningar (jag älskar planlösningar och saknar det i de flesta andra tidningar)
  3.      Tidningen är en lämplig mix mellan gammalt och nytt, ni har följt med tiden men är inte "onödigt" trendig.
  4.      Ni har utmärkta Gör-det-själv-reportage – jag har själv gjort en hel del från era tips.
  5.      Sist men inte minst tycker jag man ska påpeka att det verkar vara väldigt lite felaktigheter i tidningen – ni verkar t e x ha en utmärkt korrekturläsare, kanske andra bidrar också – det är kanske inte så ofta man framhåller denna yrkesgrupp så hälsa henne gärna det!
   
  Naturligtvis har ni som alla andra haft personalbyten genom åren, men många av era medarbetare verkar ha stannat länge och deltar kanske fortfarande på free-lance-basis varför man nästa tycker man "känner dem" vid det här laget. Det är förstås inte sant, men bidrar till att tidningen känns personlig på något sätt.
   
  Nedtecknat i all hast spontant av en ständig prenumerant som inte har eller nånsin haft några planer på att överge tidningen!

  Lena i Sundbyberg

   

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!