• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Erbjudande: 60% rabatt på tre nya trädgårdsböcker

  Nu har du chans att köpa nya trädgårdsböcker till ett mycket förmånligt pris. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. 

  "Ekologisk trädgårdsglädje" av Peter Svenson.
  Här finns inspiration, kunskap och idéer till ekologisk odling, tips om sådant som är meningsfullt lustfyllt att odla och – inte minst – idéer för hur man förbereder trädgården för ett rikt djurliv. Tanken är att trädgården blir vackrare om du inte arbetar för mycket med den. Syftet är att stimulera till att anlägga och vårda sin trädgård långsiktigt, men också att förstå vilken resurs för eget välmående som trädgården är. Budskapet förstärks av fantastiska bilder tagna av fotografen Håkan Aspnäs.

  "Skörda nya smaker" av Anders Kjellsson.
  Skörda nya smaker är skattkartan till några av guldklimparna i den djungel av ätliga växter som vi kan odla i Skandinavien. I boken presenteras både frukt och bär på buskar och träd, ätliga blommor och blad, nötter, samt växter för fönsterbrädor och växthus. Författaren tar upp tillgänglighet och härdighet med zonindelning. Visste du till exempel att man absolut kan odla amerikanska tranbär, kiwi, valnöt, jordmandel, vindruvor, passionsfrukt, mullbär och fikon på våra breddgrader?

  "Trädgårdspassion" av Susann Gson Engqvist.
  På trädgårdsamatören Stefan Gustavssons sluttningstomt strax söder om Stockholm växer liljorna sig meterhöga, det röda sekelskifteshuset sveps in i klematis och på våren blommar tusen och åter tusen vita krokus på gräsmattan mellan äppelträden. Vi följer hans tankar och känslor genom såväl snöstorm som sommarregn. Att våga prova är Stefans paroll, på tomten frodas växter som enligt experterna inte borde trivas, vilket både Stefan och växterna högaktningsfullt struntar i.

  Missa inte detta erbjudande, exklusivt för Hus & Hem Trädgårds läsare: 60% rabatt på tre nya härliga trädgårdsböcker. Gäller så långt lagret räcker så skynda att fynda! Fyll i formuläret nedan för att göra din beställning.

   

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!