• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Hitta sovrumskänslan med en exklusiv madrass från Emma

  Att skapa de perfekta förutsättningarna för en god sömn är svårt, men en bra start är säng med hög komfort och stöd anpassad för dig.
  Tyska Emma madrass har lyckats knäcka koden.

  Hitta sovrumskänslan med en exklusiv madrass från Emma

  Att sömn är A och O för att vi ska orka prestera råder det inga tveksamheter kring. Förutom rätt förutsättningar i form av antal sömntimmar är givetvis en bra madrass också viktigt för en optimal sömnupplevelse.

  Emma madrass har sedan 2015 arbetat med att utveckla en madrass som passar de allra flesta behov. 
  – Emma är mjuk, smart och ger stöd. Hon har utvecklat egenskaper som ger dig en sömn som ingen annan. Emma är en unik och innovativ madrass, berättar Jesper Garpenhag på Emma madrass. 

  Framtidens sömn

  Förutom att Emma madrass är en otroligt smidig och enkel lösning för dina behov, är den också av hög kvalité. Den har vunnit priser för bästa madrass i hela sju länder, och har samtidigt lyckats revolutionerat sovindustrin runtom i Europa genom innovativa lösningar. 
  Madrassen är inte tillverkad enbart av memory foam, utan består av tre lager som individanpassas och tryckavlastar för en behagligare sömn. Helt enkelt maximalt stöd för hela kroppen. Med Emma madrass kan du luta dig tillbaka i ditt köp.
  – Målet med Emma är att erbjuda den bästa madrassen för alla kroppstyper. Den är tryckavlastande och punktelastisk. Madrassen andas under natten för att hålla dig sval och låta dig sova skönt, berättar Jesper Garpenhag.

  LÄS MER: Allt om Emma madrass

  Med Emma behöver du ingen bäddmadrass utan kan trä lakanet direkt på. Foto: Emma madrass

  Emma madrass produceras i Tyskland och är utvecklad av ett lokalt team. I framtagandet av madrassen har man använt sig av en testpanel, som har fått komma med input både när det kommer till design och komfort. Och det fortsätter att ske ständiga förbättring av madrassen med hjälp av feedback från kunderna.
  – Vi har ett mångfacetterat team med ingenjörer, produktdesigners och konstruktörer. Mixen av kunskap ger oss de perfekta förutsättningarna för att utveckla framtidens madrasser i samma anda som våra värderingar; nyfikenhet, smidighet och solidaritet. 

  Enkelt och smidigt

  Listan kan göras lång med saker som är roligare och som man hellre lägger ner tid på än ett madrassköp. Men eftersom det är ett stort köp både till storlek och pris, så krävs det ofta lite logistiska och praktiska lösningar på vägen. Emma madrass erbjuder hemlevererans inom två till fem dagar. Den kommer förpackad i en snygg box och är enkel att hantera själv. 
  – Madrassen levereras direkt till dörren, vilket är perfekt för dig som bor mitt i stan där det ofta bara finns lite trängre hissar och smala trapputrymmen.

  Med koden Hem30 får du just nu 30 procent rabatt.

  Hitta harmoni i sovrummet med hjälp av Emma. Foto: Emma madrass

  Ett sängköp kan lätt ge ångest och kräva flera provrundor. Med Emma madrass behöver du inte längre oroa dig för att inte bli nöjd, då du får hela 100 nätters provsömn för att du skall lära känna madrassen och vänja dig vid den. 

  Om madrassen mot förmodan inte skulle leva upp till dina förväntningar hämtas den direkt vid din dörr igen.
  – Vi känner oss säkra på att vi har tagit fram den bästa sängen som passar alla, med utmärkta kundvillkor. Vi arbetar med företag och tillverkare som har tillverkat madrasser under lång tid. De delar våra värderingar om att utveckla madrasser som ska ge dig den bästa sömnen någonsin, avslutar Jesper Garpenhag. 

  Här kan du köpa Emma madrass

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!