• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Designade dockskåp säljs till stöd för Barncancerfonden

  Fem inredare har fått designa varsitt dockskåp som Svensk Fastighetsförmedling nu auktionerar ut. Det kan bli ditt livs minsta, men kanske viktigaste bostadsköp!

  Svensk Fastighetsförmedling stödjer kampen mot barncancer. I en ny kampanj har kända inredningsprofiler fått sätta sin personliga prägel på varsitt dockskåp. Precis som vid en vanlig försäljning hålls både visning och budgivning, men denna gång går alla pengar till Barncancerfonden.

  Budgivningen pågår till och med den 17 december och husen kommer att visas i några av mäklarkedjans bobutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Luleå.
  – Vi stödjer kampen mot barncancer genom att göra det vi kan allra bäst, att sälja hus. Inredarna har gjort ett enastående jobb och vi hoppas att många vill vara med och buda på husen och därmed hjälper oss att hjälpa, säger Tanja Ilic, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

   

  Mija Kinning, Beringsgatan 2, Malmö:

  Bild 1200099

  "Här blandas gammalt och nytt, trendigt och klassiskt med en imponerande fingertoppskänsla. Material, färger och platsbyggda möbler skapar en helhet, en persona, som i varje rum ger uttryck för en specifik egenskap. Sannerligen ett hus med karaktär."

   

  Karin Mannerståhl, Kungsgatan 28, Luleå:

  Bild 1200100

  "Det här huset tar dig på en resa. Från regnbågens början till slut. Med ett tydligt färgfokus har denna villa designmässigt imponerande kvaliteter som väger upp för boytan på dryga 2800 cm2."

   

  Willy Björkman, Kungsängsgatan 14, Uppsala:

  Bild 1200102

  "Se det stora i det lilla i denna rymliga tvåplansvilla där grönska möter betong. De schablonmålade väggarnas organiska mönster binder samman huset och skapar en helhet som andas både tropikerna och svensk urskog."

   

  Gustav Broström, Lugnets Allé 43, Stockholm:

  Bild 1200103

  "Detta mobila boende i maximalt miniformat domineras av ett imponerande ljusinsläpp i väst med ett tydligt tema; vitt i alla dess former och nyanser."

   

  Hanna Wessman, Berzeliigatan 14, Göteborg: 

  Bild 1200105

  "En larger than life-villa i mikroformat. Det här är mer än tre väggar och tak; det är ett konceptuellt mästerverk där den konst- och arkitekturvurmande intressenten har mycket att hämta."

   

  Se alla bilder på husen och följ budgivningen på www.svenskfast.se/dockhus

   

  Red
 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!