• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Ikea lanserar ny designkollektion

  Den 7 februari 2014 släpper Ikea "Bråkig"  – en kollektion i samarbete med danska ArtRebels. Kollektionen säljs i limiterad upplaga och är en mix av ny design och Ikeaprodukter som uppdaterats med pastellfärger och grafiska mönster.

  I februari lanserar Ikea sin nya kollektion "Bråkig" i samarbete med ArtRebels. Här är några av produkterna i kollektionen.

  Kaffekoppar med fat "Bråkig" från Ikea.

  Kuddfodral i olika mönster, 50 x 50 cm.

  Förvaringsaskar och lådor med lock.

  Skålar "Bråkig" 13 eller 15 cm i diam, Ikea.

  Stolarna finns i olika pasteller.

  Tallrikar "Bråkig", 27 cm, säljs i tvåpack, Ikea.

  Mattor "Bråkig" 130x170 cm, Ikea.

  Det är inte varje dag vi hoppar till lite extra här på redaktionen av ett pressmeddelande, men nu hände det. I februari lanseras kollektionen "Bråkig" hos Ikea, ett samarbete med danka formgivarkollektiovet ArtRebels. Så här beskriver Ikea kollektionen:

  "I Bråkig" kombineras furu, plywood och koppar med pastellfärger och grafiska mönster som adderar en nostalgisk twist. Harlekinrutan, ett av ArtRebels signum, för tankarna till Tivoli, gycklare och cirkusliv och har en given plats på brickor, tapeter och textilier.

  – "Bråkig" är en blandning av ny design och remixade Ikeaprodukter. Designprocessen har handlat mycket om att addera trender, mode, färg och inte minst attityd. Att jobba tillsammans med ArtRebels var otroligt utmanande, spännande och kul, säger Karin Gustavsson, sortimentsstrateg på Ikea.

  Kollektionen släpps i februari 2014 och i kollektionen ingår sammanlagt 32 möbler och inredningsdetaljer.

  OBS! Kollektionen är ej prissatt ännu, beräknas vara klart i slutet av december.

  Red.
 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!