• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Upptäck de bästa inredningsbloggarna

  Hitta inspirationen till ett finare hem i någon av alla spännande design- och inredningsbloggar. Hus & Hem ger dig en guide till våra favoriter! UPPDATERAD.

  Det finns mängder av läsvärda bloggar både från Sverige och andra länder, där du hittar nya idéer, nya produkter och spännande design.

  Saknas din favorit? Tipsa i en kommentar här nedan!

   

  Svenska


  Journalisten Maria Soxbo skriver personligt om nyheter inom design och inredning blandat med tips och idéer. Här finns massor av inspierande bilder och bloggen uppdateras ofta.

   

  Journalisten Frida Arnqvist Engström bloggar om slöjden i inredningsvärlden. Nyheter blandas med roliga idéer och gör det själv-tips. Om du vill ha koll på slöjdens status i inredningsvärlden och bli uppdaterad om produkter, så ska du absolut kika in hos Kurbits.

   

  Fotografen Jenny Brandt, som också driver webbshoppen Sammy Rose , delar tillsammans med inredaren Isabelle Halling McAllister med sig av egentillverkade projekt. Här finns också många roliga och inspirerande hemma hos-reportage i bildform.

   

  Helena Karjalainen skriver om nyheter och tips inom inredningsvärlden. Är du intresserad av Fair Trade och design för hållbar utveckling är Room and Serve bloggen för dig.

   

  Benita vet hur man organiserar sitt hem, så kolla hennes blogg Chez Larsson för tips!

   

  Här hittar du inredningstips för alla stilar och plånböcker.

   

  Vill du se modern inredning ska du besöka Emmas Designblogg. Här finns mängder av bilder på hemmets olika rum och möjligheter.

   

  Snyggt, modernt och renskalat.

   

  Homey är inredningsbloggen för dig som vill ha det lite roligare hemma. Fokus på roliga möbler och småprylar.

   

  Här hittar du inspirerande miljöbilder och smarta inredningstips.

   

   

   

  Behöver du tips på hur du förändrar hemmet med färg och form för en billig peng? Kika in hos Inspiration & Design och inspireras.


  Utländska

  • Decor8 (på engelska)
   Holly Becker uppmuntrar till roligare inredning och mer kreativitet på sin blogg. Här finns inspirerande bilder på hem och trädgårdar, tips om konst och design från oetablerade konstnärer och designers.  

   

  Schweiziska designern Tina Roth Eisenberg bor i New York och vill man vara först med det senaste inom design, inredning och grafisk design ska man absolut ta sig en titt på Swissmiss som är fokuserad på ny och rolig design.

   

  • Apartment Therapy  (på engelska)
   Amerikanska Apartment Therapy har som idé att hjälpa läsarna att få ett vackrare och mer organiserat hem. Här blandas nyheter och gör det själv-tips med köpguider och inspirerande hemma hos-bilder.

   

  • Design*Sponge  (på engelska)
   Design*Sponge blandar nyheter och trender med gör det själv-tips. Här finns massor av före- och efterbilder på renoverade möbler att inspireras av.

   

  Norsk Stil handlar just om norsk stil. Fokus på norsk design och inredning tillsammans med annat från resten av Skandinavien.

   

   

   

  Maaret är designstudent bosatt i Berlin. Hon delar med sig av bilder och idéer som inspirerar henne.

   

  Holländsk blogg där innovativ design tar plats. Nya produkter och spännande inredningslösningar.

   

  Är du sugen på att bygga om någon gammal Ikea-möbel du har hemma? Besök Ikea Hacker för inspiration. Här visas före- och efterbilder av ombyggda Ikea-möbler.

   

   

  Två tjejer med ordentlig koll tipsar om ny och spännande design som går att köpa direkt via nätet.

   

  Här ligger fokus på inredning och design för och till barn. Många bilder på inspirerande
  barnrum och produkter till barn.

   

  Summer Allen-Gibson delar med sig av det hon hittar på nätet som hon tycker om. Inspirerande bilder, konst, vintage, modern design och handgjort.

   

   

  Bokomslagsdesignern Anna Dorfman-Stark bor i ett fantastiskt hus som renoveras efter hand. Hon delar frikostigt med sig av arbetet och ger tips på gör det själv-idéer.

  Av Tiger Hellström och Joel Linderoth
 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!