• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Så skapar du ett ombonat barnrum – stylistens bästa tips

  Färgstarka kulörer, fina mönster, kreativa inredningsdetaljer och mysiga textilier. Finns det något roligare än att inreda ett barnrum? Här delar Hus & Hems stylist Matilda Appelberg med sig av sina bästa knep.

  Så skapar du ett ombonat barnrum – stylistens bästa tips
  1. Sätt färg på väggarna

  Sätt färg (eller tapet) på rummets alla väggar. Ett rum med färgade eller mjukt mönstrade väggar ger både en ombonad och mysig känsla direkt. Har rummet ett snedtak, måla gärna det i samma färg som väggen.  

   

   

   

   

   

   

   

  Foto Ferm Living

  2. Textil textil textil

  Inred med en stor matta som är skön och inbjudande för lek på golvet. Breda, böljande gardiner, många kuddar i sängen och även några stora golvkuddar gör sig perfekt i ett barnrum. Både för de yngsta och för de äldsta som vill ner på golvet och leka.

  Foto Ferm Living

  Foto Ikea

  3.  Sänghimmel

  Rama in sängen och gör den extra mysig med en stor sänghimmel i en nedtonad färg. Bädda också med lite extra kuddar för att få till en där mjuka och inbjudande känslan. Här kan både lässtunden och en god natts sömn infinna sig. 

   

  Foto Sebra

  4. Möblera rätt

  Möblera i barnets höjd. Möbler, skrivbord och till och med tavlor, ja allt du inreder med i ditt barns rum bör ske i deras höjd. 

   

  Foto Beckers

  5. Tavelgalleri

  Vad ska man egentligen göra av barnen alla teckningar? Skapa ett eget tavelgalleri där du blandar tavlor och barnens egen konst, allt i fina enhetliga ramar.

  Foto Wall of Art

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!