• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Ellos Home släpper ny kollektion i samarbete med Trine Kjær

  Den här säsongen har redan börjat fyllas av glädjefyllda och färgstarka kulörer. Ett exempel på det är Ellos Homes nya kollektion A vogue pattern. Spana in inredningskollektionen här!

  Ellos Home släpper ny kollektion i samarbete med Trine Kjær

  Dröm dig bort och låt fantasin styra en stund. Nu lanserar Ellos Homes den nya inredningskollektionen A vogue pattern tillsammans med den danska Creative Directorn Trine Kjær. Kollektionen handlar bland annat  om att bryta mönster och om att tillföra lekfullhet och glädje i det som blivit vår vardag. 

   

   

   

   

   

  Samarbete med Trine Kjær

  I samband med kollektionen har den danska Creative Directorn Trine Kjær tagit fram fem olika posters som fångat glimtar av det som under det gångna året fått oss att bryta mönster vi kanske inte trodde fanns. I bilderna fångas tankar, ögonblicksbilder och fantasier som väckts till liv under den pågående pandemin.

   

  – Jag har alltid älskat Ellos och den här kollektionen talar verkligen till mig med all sin färgsprakande livfullhet. Att min del skulle vara inspirerad av pandemin och alla restriktioner visste jag på en gång, så jag skapade några bilder som reflekterar mina erfarenheter så som pannkakor på en måndag, pizza i sängen, att längta efter vänner och resor och – såklart – ökat fokus på hygien. Efter det kontaktade jag Grace de Koon som gjorde mina bilder till poster-motiven. Jag bara älskar hennes verk, den naiva känslan i hennes teckningar. De vibrerar av glädje och positivitet, säger Trine Kjær.

  Färgsprakande och lekfullt 

  I kollektionen syns färgstarka nyanser av rosa, gult, blått och grönt på allt från lampskärmar och mattor till soffor och förvaringsmöbler. Det färgstarka och lekfulla temat är tänkt att inspirera till att våga något nytt. Att få nya perspektiv och se något nytt träda fram fram ur alla de mönster vi tvingats bryta under pandemin. 

   

   

  "Det känns fantastisk roligt att ha fått samarbeta med Trine som passar så klockrent in i detta färgsprakande tema", säger Jennifer Åhman, designchef på Ellos Home.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!