• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Förnya badrummet utan att renovera – stylistens 5 bästa tips

  Med några små knep kan badrummet kännas som nytt! Hus & Hems stylist Matilda Appelberg delar med sig av sina bästa tips som inte kräver att du renoverar.

  Förnya badrummet utan att renovera – stylistens 5 bästa tips
  1. Måla om fogarna

  Ny färg i fogarna gör otrolig stor skillnad i ett badrum. Gör rent ordentligt, skydda kakelplattorna med maskeringstejp och måla sedan fogarna med en tunn pensel och fogfärg. Byt till en kontrastfärg, ton i ton med kaklet eller varför inte ett mer unikt färgval för ett badrum. Fundera på vilken känsla du vill ha innan du väljer färg.

   

   

   

   

  Foto Ikea

  2. Byt handtag

  En kommod kan snabbt få ett nytt uttryck om du byter ut handtagen. Moderna kromade och skinnbeklädda handtag eller lantliga runda knoppar. Vilken stil är du?

  Foto Ikea

  3. En ny spegel

  Uppdatera badrummet med hjälp av en ny spegel. Förgyll rummet med en stor pampig guldram till din spegel eller varför inte en måttbeställd spegel utan ram som täcker större delen av väggen.

   

  Foto Kvänum

  4. Inred badrummet

  Ofta känns badrummen kalla och opersonliga. Inred med naturmaterial, växter, textil och fina inredningsdetaljer för att mjuka till ditt badrum. Får du plats med ett fint linneskåp i badrummet, eller kanske en vacker trästol – kör! Gröna växter i lerkrukor, vikta handdukar på en pall och en stor badrumsmatta gör badrummet till ett rum du aldrig vill lämna. 

  Foto Kakelspecialisten

  5. Ny blandare 

  Ge badrummet en ny look genom att byta ut blandaren. Det finns många olika typer att välja bland och med hjälp av blandaren kan du förnya ett äldre badrum eller skapa en helt ny stil. Det finns mycket pengar och miljö att spara genom att välja en blandare med energisparande teknik. Tips är att göra bra research innan du byter din blandare.

  Foto Superfront

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!