• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Lekfulla inredningsdetaljer – 12 snygga shoppingtips

  Välkomna 2021 med lekfull inredning! Hus & Hem listar 12 trendiga detaljer du inte får missa.

  Lekfulla inredningsdetaljer – 12 snygga shoppingtips

  Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här.

  2020 har präglats av lekfulla och färgsprakande inredningsdetaljer, en trend som vi tar med oss in i 2021. Vi har sett helt vanliga ljus få ett lyft i form av snurrade varianter, speglar i nytänkande former och förvaringslösningar med färgstarka kostymer. Hus & Hem har spanat in några lekfulla favoriter i butik just nu – vilken eller vilka tar du med dig in i det nya året?

  Här är 12 lekfulla inredningsdetaljer i butik just nu:

  1. Lampa från Muuto

  Den dimbara lampan Control från Muuto är en avskalad bordslampa som för tankarna till industrialismen i sin stil. Kommer i flera färger, men den här röda är en solklar favorit. Köp den här!

  Lampa Control från Muuto, lekfulla inredningsdetaljer 2020
  2. Spegel från EO

  Känner du dig trött på den typiska spegeln? Bryt av med en spegel i glassform! Perfekt både för stora som små tack vare sin neutrala och stilsäkra färgsättning. Köp den här!

  Spegel från EO, lekfulla inredningsdetaljer 2020
  3. Vas från Madam Stoltz

  Festlig och inte minst lekfull fiskvas från Madam Stoltz som passar perfekt för blommorna, torkade växter eller för att förvara pennor, penslar och liknande. Köp den här!

  Fiskvas från Madam Stoltz, lekfulla inredningsdetaljer 2020
  4. Ljus från Ferm Living

  Satsa på ett maxat ljus som garanterat blir en statementdetalj i hemmet. Detta tjusiga ljus från Ferm Living är svårt att inte älska och lyfter vilket hem som helst. Köp den här!

  Handgjort ljus från Ferm Living, lekfulla inredningsdetaljer 2020
  5. Förvaringaskar från House Doctor i 2-pack

  Sugen på en diskret liten färgklick hemma? Skapa ordning och reda i hemmakontoret med dessa läckra förvaringsaskar från House Doctor. Köp dem här!

  Förvaringsaskar från House Doctor, lekfulla inredningsdetaljer 2020
  6. Glasflaska från Madam Stoltz

  Glasflaskor är inget nytt påfund, men har blivit allt trendigare det senaste året. Skaffa flera flaskor i olika storlekar för att skapa vackra stilleben och tjusiga miljöer i hemmet. Köp den här!

  Glasflaska från Madam Stoltz, lekfulla inredningsdetaljer 2020
  7. Ljus från Hay i 6-pack

  Ingen har nog missat trenden med snurrade ljus. Dessa festliga ljus från Hay går i en underbar färgskala med en brinntid på fem timmar. Köp dem här!

   

  Ljus från Hay, lekfulla inredningsdetaljer 2020
  8. Ljusstake från ByON

  Tjusig ljusstake med glaskristaller i olika färger. Ljuset reflekteras på ett underbart sätt och skapar mysstämning i rummet. Köp den här!

  Ljusstake Crystal från ByOn, lekfulla inredningsdetaljer 2020
  9. Vas från DBKD

  Satsa på en vas med lekfulla former! Den här tjusiga vasen från DBKD är dessutom extra smart – du kan både använda den som vas och vattenkanna. Köp den här!

  Vas Rope från DBKD, lekfulla inredningsdetaljer 2020
  10. Lampa från Swedish Ninja

  Effektfull ljuskälla och färgsprakande inredningsdetalj i ett! Bordslampan Little Darling är formgiven av Maria Gustavsson och komiskt nog inspirerad av längdskillnaden mellan Maria själv och hennes man. Köp den här!

  Lampa från Swedish Ninja, lekfulla inredningsdetaljer 2020
  11. Ljusstake från Design House Stockholm

  Lekfullt behöver inte nödvändigtvis innebära färgstarkt. Denna tidlösa vita ljusstake från Design House Stockholm går i en lekfull form med geometriska former. Ljusstakens skugga skapar en stjärnformad skugga som växer sig större i takt med att ljuset brinner ner. Köp den här!

  Ljusstake Shadow från Design House Stockholm, lekfulla inredningsdetaljer 2020
  12. Vas från ByON

  Investera i en vacker vas som för tankarna till hav, natur och resande. Caulerpa-vasen från ByON för tankarna till koraller och havsdjur, samtidigt som den går i stilren anda. Köp den här!

  Vas från ByOn, lekfulla inredningsdetaljer 2020

  Alla produkter på Hus & Hem är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller reklamlänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur vi jobbar med reklamlänkar här.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!