• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Uppdatera köket i jul – 12 snygga och smarta detaljer

  I juletider spenderas extra mycket tid i köket – här är 12 detaljer som underlättar julstöket.

  Uppdatera köket i jul – 12 snygga och smarta detaljer

  Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här.

  För många av oss är julfirandet förknippat med festlig mat och dryck, vilket även innebär att en hel del tid spenderas i köket. Hus & Hem har spanat in de allra bästa köksprylarna i butik just nu, från tidssparande köksmaskiner och smarta formar till snygga uppläggningsfat och festliga detaljer som gör både matlagning och bakning snäppet smidigare. God jul!

  Här är 12 smarta och snygga detaljer till köket julen 2020:

  1. Kakfat från Iittala

  Vackert klassiskt kakfat från Iittalas klassiska serie Kastehelmi som passar lika fint till fest som till vardags. Serien lanserades i mitten av 60-talet men är fortfarande lika trendig och aktuell. Köp den här!

  Kakfat från Iittala, köksdetaljer julen 2020
  2. Köksmaskin från Kitchen Aid

  Finns det något mer tacksamt i julstöket än en Kitchen Aid? Den här mixern är av den mindre modellen och passar perfekt i alla kök. Utöver att den är effektiv är den dessutom snygg att ha framme och går i julens allra vackraste färg, rött. Köp den här!

  Köksmaskin från Kitchen Aid, köksdetaljer julen 2020
  3. Pepparkaksformar från Granit

  Satsa på lekfulla pepparkaksformar i jul! Dessa festliga kakformar från Granit har alla motivet av en snöflinga och kommer i tre olika storlekar. Det allra bästa? Du kan även använda kakformarna som julpynt – du behöver bara hänga upp formarna i ett snyggt band eller snöre. Köp dem här!

  Pepparkaksformar från Granit, köksdetaljer julen 2020
  4. Portionsskål från Arabia

  En snygg och slitstark portionsform som både klarar höga temperaturer och rengöring i diskmaskin. Perfekt för små delikatesser på julbordet. Köp den här!

  Skål Uunikokki från Arabia, köksdetaljer julen 2020
  5. Serveringsfat från Granit

  Servera alla julens läckra bakverk och godbitar på det här stilsäkra serveringsfatet från Granit. Fatet är gjort i äkta marmor och passar även som skärbräda. Köp den här!

  Skärbräda och serveringsfat i marmor från Granit, köksdetaljer julen 2020
  6. Förkläde från Morberg

  Självklart ska julkänslan smitta av sig på förklädet! Satsa på ett tjusigt julrött förkläde från Morberg med långa band som enkelt kan knytas framtill. Köp den här!

  Förkläde från Morberg, köksdetaljer julen 2020
  7. Kakformar från Lekué Lekué

  Får det lov att vara ett härligt och inte minst lekfullt kit med kakformar? Här finns allt juligt du är ute efter, från tomtar och renar till små presenter och klockor. Perfekt för hela familjen. Köp dem här!

  Julformar från Lekue Lekue, köksdetaljer julen 2020
  8. Pralinverktyg från Städter

  Gillar du att pyssla med praliner lagom till jul? Då är pralinverktyg rätt investering för dig. Underlätta pralinbakandet med dessa proffsiga verktyg från Städter. Köp dem här!

  Pralinverktyg från Städter, köksdetaljer julen 2020
  9. Kökshandduk från Iittala

  Låt även kökshandduken följa ett festligt, juligt tema! Denna variant från Iittala går i det klassiska mönstret Taika signerad Klaus Haapaniemi. Köp den här!

  Kökshandduk Taika från Iittala, köksdetaljer julen 2020
  10. Gjutjärnsgryta från Le Creuset

  Dags för storkok? Gjutjärnsgrytan från Le Creuset är en storklassiker som inte bara är en fröjd för ögat utan dessutom väldigt effektiv med hög kvalitet. Gjutjärn gör dessutom så att värmen fördelas jämnt i grytan. Köp den här!

  Gjutjärnsgryta från Le Creuset, köksdetaljer julen 2020
  11. Köksvåg från Wilfa

  Se till att måtten stämmer in i minsta detalj med den här smarta köksvågen från Wilfa. Vågen är trådlös, har en smart display och möjlighet att ansluta till Wilfas egen app som gör det lätt för dig att få info direkt i mobilen under bakning eller matlagning. En riktig kökshjälte helt enkelt! Köp den här!

  Köksvåg från Wilfa, köksdetaljer julen 2020
  12. Chokladform från Blomsterbergs

  Här har vi en professionell chokladform för hemkonditorn! Formen ger dig 21 chokladbitar i snygg diamantform som garanterat kommer att gå hem hos hela familjen. Köp den här!

  Chokladform från Blomsterbergs, köksdetaljer julen 2020

  Alla produkter på Hus & Hem är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller reklamlänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur vi jobbar med reklamlänkar här.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!