• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Vinterns vackra belysning – 12 shoppingtips

  Maxa mysstämningen i vintermörkret med vacker belysning. Spana in Hus & Hems favoriter – från snygga taklampor till stilrena ljusslingor.

  Vinterns vackra belysning – 12 shoppingtips

  Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här.

  Dags att välkomna vintermörkret! Vi befinner oss just nu i årets allra mörkaste period och hemmets ljuskällor är viktigare än någonsin. På senare år har belysning gått från att "bara" tillföra ljus till att bli en nyckeldetalj i heminredningen. Dessutom är bra belysning det allra bästa sättet att generera mysiga hemmiljöer och skapa en stämningsfull känsla oavsett årstid. Hus & Hem har dykt ner bland vinterns allra tjusigaste belysning och samlat 12 favoriter – från taklampor till bordslampor och ljusslingor.

  Här är 12 snygga lampor i butik just nu:

   

  1. Bordslampa från Granit

  Det är hög tid att ge hemmakontoret lite extra kärlek. Denna fina bordslampa klädd i kork skapar en ombonad känsla till din arbetsplats. Köp den här!

  Bordslampa från Granit, lampor shoppingtips 2020
  2. Taklampa från Muuto

  Den svenska design- och arkitektstudion TAF Architects ligger bakom den stilrena taklampan Ambit. Lampan har en enkel men tidlös form och har en snygg matt yta. Köp den här!

  Lampa Ambit från Muuto, lampor shoppingtips 2020
  3. Bordslampa från Menu

  Är du ute efter en smidig liten bordslampa som du lätt kan flytta runt vid behov? Look no further! Denna smarta (och väldigt snygga) lampa är bärbar och passar lika bra på picknicken som vid sängbordet. Lampan laddar du upp i ett vägguttag eller med en USB-sladd i datorn. Bättre blir det inte! Köp den här! 

  Bordslampa Carrie från Menu, lampor shoppingtips 2020
  4. Taklampa från PR Home

  Taklampan Como från PR Home är gjord i metall och gör lika sig fint hängandes i fönstret som vid läshörnan. Köp den här!

  Taklampa Como från PR Home, lampor shoppingtips 2020
  5. Ljusslinga från Granit

  Få ljuskällor tillför så mycket mysstämning som ljusslingan. Denna silverfärgade ljusslinga består av 200 micro LED-lampor och är gjord för inomhusbruk. Häng i fönstret eller dekorera kring en spegel eller annan större möbel. Köp den här!

  Ljusslinga från Granit, lampor shoppingtips 2020
  6. Bordslampa från House Doctor

  Enkel och elegant. Bordslampan Opal är gjord av glas, keramik och metall och har en modern känsla med stark skandinavisk touch. Passar bra i alla hemmets rum. Köp den här!

  Bordslampa Opal från House Doctor, lampor shoppingtips 2020
  7. Golvlampa från Muuto

  Golvlampan Leaf går i en enkel, minimalistisk design och fungerar perfekt som läslampa under årets allra mörkaste månader. Lampan har dessutom en dimmer som gör att du enkelt kan ändra ljuset vid behov. Köp den här!

  Golvlampa Leaf från Muuto, lampor shoppingtips 2020
  8. Bordslampa från Blomus

  Ytterligare en snygg och inte minst innovativ lampa. Bordslampan Ani hämtar inspiration från den klassiska gatlyktan och är uppladdningsbar och portabel. Du kan även välja mellan två olika ljusstyrkor vilket är tacksamt i mörkare miljöer. Köp den här!

  Bordslampa Ani från Blomus, lampor shoppingtips 2020
  9. Taklampa från Muuto

  Satsa på en vacker pendel – eller två! Den tjusiga pendeln Fluid från Muuto passar bra som den är eller tillsammans med flera andra från samma serie. Köp den här! 

  Taklampa Fluid från Muuto, lampor shoppingtips 2020
  10. Golvlampa från Louis Poulsen

  Den ikoniska golvlampan Panthella är designad av Verner Panton på 70-talet och är än idag en älskad och populär favorit. En riktig investering som du inte kommer att ångra. Köp den här!

  Golvlampa Panthella från Louis Poulsen, lampor shoppingtips 2020
  11. Bordslampa från Kähler

  Utmärkt ljuskälla och spännande inredningsdetalj i ett! Bordslampan Balustre har allt du behöver och lyfter vilket hem som helst. Köp den här! 

  Bordslampa Balustre från Kähler, lampor shoppingtips 2020
  12. Taklampa från Menu

  Snyggare blir det inte! Denna lampa formgiven av Norm Architects har en tjusig munblåst glaskupa och avger ett behagligt ljus. Glaset finns både i ett ljust och ett mörkt utförande. Köp den här! 

  Taklampa från Menu, lampor shoppingtips 2020

  Alla produkter på Hus & Hem är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller reklamlänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur vi jobbar med reklamlänkar här.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!