• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 11 stilfulla adventsljusstakar i butik just nu

  Letar du efter en ny adventsljusstake att lysa upp hemmet med till advent? Här listar vi 11 snygga alternativ i butik just nu!

  11 stilfulla adventsljusstakar i butik just nu

  Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här.

  December närmar sig med stormsteg, vilket betyder att julpynt inte är allt för avlägset. Adventsljusstakar och juletider går självklart hand i hand, därför har vi tagit ett djupdyk ner bland nyheterna för 2020 och samlat våra favoriter i butik just nu. Oavsett om du föredrar en klassisk modell eller är sugen på en modernare variant så finns det garanterat något för dig. 

  Här är 11 snygga adventsljusstakar i butik just nu:

  1. Adventsljusstake från Designtorget

  Årets adventsljusstake från Designtorget går i en stilren och enkel design. Ljusstaken är gjord av keramik, har fyra ljushållare och mycket plats för både mossa och dekorativa detaljer. Köp den här!

  Ljusstake från Designtorget, adventsljusstakar shoppingtips 2020
  2. Adventsljusstake från Granit

  Enkel och modern ljusstake i betong som dessutom är riktigt smart. På ena sidan kan du ha fyra kronljus och använda den som adventsljusstake, medan du på andra sidan kan ha fyra stycken värmeljus. Smidigare blir det inte! Köp den här!

  Ljusstake i betong från Granit, adventsljusstakar shoppingtips 2020
  3. Adventsljusstake från Born in Sweden

  Den populära Stumpastaken kommer nu som adventsljusstake! Ljusstaken är formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden och tillverkas av returaluminium. Köp den här!

  Adventsljusstake från Born in Sweden, adventsljusstakar shoppingtips 2020
  4. Adventsljusstake från Hilke

  Tjusig handgjord ljusstake i mässing som blir extra snygg som adventsljusstake. Låt den stå framme efter jul för att behålla myskänslan. Köp den här!

  Adventsljusstake från Hilke, adventsljusstakar shoppingtips 2020
  5. Adventsljusstake från Granit

  En stilren och snygg ljusstake som fungerar lika bra när det vankas advent som i princip när som helst under året. Ljushållaren går att vrida i sina fyra delar, så du kan enkelt variera formationerna efter tycke och smak. Köp den här!

  Adventsljusstake från Granit, adventsljusstakar shoppingtips 2020
  6. Adventsljusstake från Design House Stockholm

  Ute efter en adventsljusstake som både känns traditionell och modern? Jonas Grundell har formgivit en ljusstake för Design House Stockholm som är den perfekta kompromissen mellan klassiskt och nytänkande. Finns även med sju armar. Köp den här!

   

   

  Adventsljusstake från Design House Stockholm, adventsljusstakar shoppingtips 2020
  7. Adventsljusstake från Cooee

  Ljusstaken Vinkel från Cooee har ett snyggt grafiskt uttryck och stilrena raka linjer. Ytterligare en ljusstake som både passar som adventsljusstake i juletider och som vanlig ljusstake året runt. Köp den här!

  Adventsljusstake Vinkel från Cooee, adventsljusstakar shoppingtips 2020
  8. Adventsljusstake från Georg Jensen

  Klassisk och inte minst uppskattad favorit som är aktuell år efter år. Klä den med gröna grankvistar för att skapa extra julstämning. Köp den här!

  Adventsljusstake från Georg Jensen, adventsljusstakar shoppingtips 2020
  9. Adventsljusstake från Mr. Fredrik

  Investera i en adventsljusstake som aldrig tappar stilen. Adventsljusstaken Juleboda är gjord i tenn och kommer garanterat att hålla i många generationer framöver. Köp den här!

   

  Adventsljusstake från Mr. Fredrik, adventsljusstakar shoppingtips 2020
  10. Adventsljusstake från Oscar & Clothilde

  Vacker adventsljusstake i stilren silverfärg som är lite som ett konstverk i sig. Boosta julstämningen och få en fin inredningsdetalj på samma gång! Köp den här!

  Ljusstake Katinka från Oscar & Clothilde, adventsljusstakar shoppingtips 2020
  11. Adventsljusstake från Skultuna

  Stilsäker adventsljusstake från Skultuna designad av den framgångsrika nederländska formgivaren Richard Hutten. Tack vare sin tidlösa estetik fungerar denna ljusstake år efter år. Köp den här!

  Ljusstake Nattlight från Skultuna, adventsljusstakar shoppingtips 2020
  12. Adventsljusstake från Oscar & Clothilde

  Adventsljusstaken Näver har en väldigt klassisk och traditionell form men känns modern tack vare sin flätade yta. Ett läckert gyllene inslag till advent som onekligen sätter stämningen lagom till jul. Köp den här!

  Adventsljusstake Näver från Oscar & Clothilde, adventsljusstakar shoppingtips 2020

  Alla produkter på Hus & Hem är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller reklamlänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur vi jobbar med reklamlänkar här.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!