• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 12 smarta produkter för inomhusodling

  Odla inomhus! Här listar vi 12 produkter värda att spana in.

  12 smarta produkter för inomhusodling

  Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här.

  Det må vara kyligt utomhus, men det stoppar oss inte från att odla inomhus. Snarare tvärtom – i takt med att mer tid spenderas inomhus vill vi öka myskänslan och göra hemmet mer ombonat. Tack vare blommor och växter kan du snabbt göra ditt hem till en lugnande, rofylld oas perfekt att ladda upp batterierna på. Om du, precis som vi, känner dig odlingssugen har vi samlat X smarta och snygga produkter som gör jobbet. Dags att ge hemmet lite extra kärlek!

  Odla inomhus! Här är 12 smarta och snygga detaljer för hemodling:

  1. Blomlåda från Design House Stockholm

  Satsa på en rymlig blomlåda perfekt för inomhusbruk. Denna variant är designad av formgivarduon Atelier 2+ och är tillräckligt stor för att kunna skapa en liten trädgård. Köp den här!

  Blomlåda från Design House Stockholm, hemmaodling
  2. Växtställ från Designtorget

  En liten, smidig och inte minst hållbar produkt värd att investera i. Många grönsaker kan återväxa på två veckor om rotsystemet placeras i vatten – och med den här smarta produkten kan du göra just det. Placera den ovanpå ett glas eller en vas och se återvinningsmagi ske precis framför dina ögon. Köp den här!

  Växtställ från Designtorget, hemmaodling
  3. Självvattnande kruka från Wet Pot Systems

  Satsa på en smart och snygg kruka i höst och vinter. Wet Pot är en självvattnande variant av lergods och munblåst glas. Krukans design är enkel och stilren och ser till att växterna får rätt mängd vatten. Det enda du behöver göra är att fylla på med vatten mellan glas och kruka så sköter Wet Pot jobbet. Kommer i tre storlekar. Köp den här!

   

  Kruka från Wet Pot Systems, hemmaodling
  4. Kryddpinne från Born in Sweden

  Ingenting slår hemodlat! Lyft hemmaodlingen med smarta detaljer – som en hållbar kryddpinne som funkar säsong efter säsong. Kommer i många flera varianter med olika kryddnamn som enkelt hjälper dig att hålla koll på vad du har sått och var. Köp den här!

  Kryddpinne från Born in Sweden, hemmaodling
  5. Örtkruka från Bitz

  Det är hög tid att odla eget! Denna tjusiga örtkruka från Bitz motiverar onekligen till egenodling. Kombinera med flera krukor från samma serie och forma din egen inomhusodling i köksfönstret. Köp den här!

  Örtkruka från Bitz, hemmaodling
  6. Självbevattnare från Granit

  Ingen hemodling utan en självbevattnare. Denna variant är liten och smidig men gör verkligen sitt. Köp den här!

  Självbevattnare från Granit, hemmaodling
  7. Växthus från Design House Stockholm

  Addera ett vackert litet växthus i hemmet! Grow är perfekt för små växter och sticklingar. Växthuset, som är tillverkat i glas, består av två delar. Övre delen har en smart pip som du kan använda för att vattna plantan i den undre delen. Samma pip är också en ventil som reglerar temperatur och kontrollerar fuktigheten inne i växthuset. Köp den här!

  Växthus Grow från Design House Stockholm, hemmaodling
  8. Kruka från Granit

  Tjusig rektangulär och räfflad kruka gjord i polystone. Passar perfekt för placering av exempelvis hyacinter. Kommer i flera olika färger. Köp den här!

  Kruka från Granit, hemmaodling
  9. Växtlampa från Venso EcoSolutions

  Under våra mörkare månader är det svårt för växterna att få tillräckligt med solljus – eller i många fall ljus överhuvudtaget. Denna smarta växtlampa förser krukväxterna med ljus och håller växterna i skick. Köp den här!

  Växtlampa från Venso, hemmaodling
  10. Drivbänk från Garland

  Se till att du kan odla vad du älskar året runt. Drivbänken från Garland är perfekt för dig som vill odla sallader eller örter eller bara ladda upp i början av säsongen. Ljuset replikerar ett naturligt solljus. Köp den här!

   

  Drivbänk från Garland, hemmaodling
  11. Ampel från Granit

  Satsa på en fin ampel! Ampeln har gått från att fylla en funktion till att både vara praktisk och en trendig inredningsdetalj. Köp den här!

  Ampel från Granit, hemmaodling
  12. Växtbelysning från Nelson Garden

  Ute efter rejält med växtbelysning? Här har du en smart och energisnål variant som ser till att dina växter får det ljus de behöver under årets mörkaste månader. Köp den här!

  Växtbelysning från Nelson Garden, hemmaodling

  Alla produkter på Hus & Hem är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller reklamlänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur vi jobbar med reklamlänkar här.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!