• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 10 fina vaser till sensommarbuketten

  Vackra blommor förtjänar vackra vaser. Vi listar 10 fina vaser i butik just nu – perfekta för fredagsbuketten!

  10 fina vaser till sensommarbuketten

  Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här.

  Storslagna, vackra och somriga buketter i alla ära, men det är lätt att glömma vikten av en snygg och stilren vas. En vas tar inte bara blommorna till nya, ståtliga höjder utan blir även en fin inredningsdetalj i hemmet. Satsa på en statementvas i en oväntad färg eller unik form, eller investera i flera vaser som går i samma tema för ett enhetligt och genomtänkt intryck i hemmet. Denna säsong går i jordnära toner, med färgstarka varianter som riktiga bubblare.

  Vi har samlat 10 fina vaser i olika färg och utförande som lyfter din blombukett ett snäpp eller två – vilken blir din favorit denna säsong? 

  Här är 10 fina vaser i butik just nu:

  1. Vas från Iittala

  En tidlös vasklassiker som alltid går hem. Den ikoniska Alvar Aalto-designen är välbekant för många och här syns de klassiska assymetriska vågformerna i en härlig mossgrön kulör. Perfekt i hemmet eller som present. Köp den här!

  Vas Aalto från Iittala, vaser shoppingtips 2020
  2. Vas från Orrefors

  En vacker vas med detaljer i stålnät signerad Lisa Hilland. Passar utmärkt för dig som är ute efter en vas med det lilla extra – och denna blir onekligen en showstopper! Köp den här!

  Vas Bloom från Orrefors, vaser shoppingtips 2020
  3. Vas från Cooee Design

  Tjusig vas från svenska designvarumärket Cooee Design som är kända för sin nytänkande design med en skandinavisk känsla. Vasen Clover går i runda former med en härligt matt finish – toppen för att ge favoritblomman ett lyft! Köp den här!

  Vas Clover från Cooee, vaser shoppingtips 2020
  4. Vas från Georg Jensen

  En stilren designvas med sann Art Déco-känsla. Tillverkad av rostfritt stål och ett fint komplement till buketten. Köp den här! 

  Vas från Georg Jensen, vaser shoppingtips 2020
  5. Vas från Klong i 3-pack

  Gör dina blommor till festliga inredningsdetaljer med det lilla extra! Vasen Orbis kommer i 3-pack och passar fint till tunnare kvistar eller snittblommor. Både snyggt och stilrent! Köp de här!

  Vas Orbis från Klong, vaser shoppingtips 2020
  6. Vas från Georg Jensen

  Satsa på en riktig färgklick! Denna vas från Georg Jensen är gjord i blått stengods vilket gör den till en både snygg och praktisk inredningsdetalj. Köp den här!

   

  Vas Koppel från Georg Jensen, vaser shoppingtips 2020
  7. Vas från Muuto

  En läcker vas med inspiration direkt från naturen. Materialen är noga utvalda, med trä som symboliserar rötterna i jorden och glaset de luftiga trätopparna. Köp den här!

  Vas Elevated från Muuto, vaser shoppingtips 2020
  8. Vas från Stelton

  Vacker, elegant och ikonisk på alla sätt. Vasen är en del av Steltons Stockholm Lignum-kollektion som hämtat inspiration från naturens färgpalett runt Stockholms skärgård. Dessutom ligger den svenska designduon Bernadotte & Kylberg bakom designen. Köp den här!

  Vas Lignum från Stelton, vaser shoppingtips 2020
  9. Vas från Design House Stockholm

  Tidlös, lekfull och annorlunda i en och samma vas! Den munblåsta vasen Bon Bon är inspirerad av karameller, precis som namnet antyder. En garanterad snackis! Köp den här!

  Vas Bon Bon från Design House Stockholm, vaser shoppingtips 2020
  10. Vas från House Doctor

  Ett uppiggande och färgglatt inslag i heminredningen! Senapsgul vas med böljande former från danska House Doctor. Köp den här!

  Vas Airy från House Doctor, vaser shoppingtips 2020

  Alla produkter på Hus & Hem är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller reklamlänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur vi jobbar med reklamlänkar här.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!