• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Så ser hösten 2020 ut på Åhléns

  Sensommarkänsla, rotting, keramik, brända toner och glas. Hösten 2020 på Åhléns är ombonad med konstnärliga influenser. Se bilderna från kollektionen här!

  Så ser hösten 2020 ut på Åhléns

  Den här hösten samsas naturinspirerad inredning och nordiska linjer med dämpade kulörer och brända toner på Åhléns. Inredningen har delats in i tre teman där den ombonade och konstnärliga känslan går som en röd tråd – Artist, Nordic nomad och Artisan.

  Läs om alla teman och se bilderna här nedan: 

   

   

   

  Artist 

  Dröm dig bort till ljumma sensommarkvällar med blommiga mönster och dämpade toner av beige, blått, grått och lila. Det här temat är dessutom inspirerat av torkade ängsblommor och gräs, något som bland annat blir synligt i den blommiga mönsterbilden och de organiska formerna. 

   

  Nordic nomad 

  Den naturinspirerade trenden dominerar och här syns både rotting, bambu, jute och nyanser av brunt, ockra och naturvitt. Temat är inspirerat av hantverkskonstvärlden och här syns bland annat flera handritade mönster. 

   

   

   

  Artisan 

  De varma brända tonerna gör storslagen comeback i höst. I det här temat får de sällskap av beige och mintgrönt – och av inredningsdetaljer som rutiga kuddar och chokladbrunt porslin.  

   

   

   

  Utvalda nyheter finns redan i butik och online, fler nyheter släpps sedan successivt närmare hösten 2020. 

   

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!