• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Här är hotellen att besöka för renoveringsinspiration

  Planerar du en renovering till hösten? Då kan du ta tillfället i akt i sommar och besöka några av Sveriges vackraste hotell för inspiration – här är 3 platser att spana in.

  Här är hotellen att besöka för renoveringsinspiration

  När badrumsföretaget Grohe genomförde en undersökning nyligen visade det sig att 17 procent eftersträvar hotellkänsla i badrummet. Så varför inte låta något av Sveriges vackraste hotellbadrum stå som inspiration när du renoverar hemma.

  Här är 3 vackra hotell för badrums- och köksinspiration: 

   

   

  Downtown Camper

  Toppmodernt hotell med lyxiga rum beläget i centrala Stockholm. Om du har en minimalistisk inredningsstil och är ute efter enhetlig design är det hotellet för dig. Funktionella ytor, raka linjer och mörk accentinredning genomsyrar badrummen. 

  Kåseholms slott  

  Anrikt 1600-talsslott med historiska rum beläget i södra Skåne. Slottet har rustats upp omsorgsfullt och resultatet av renoveringen är både modernt och klassiskt. I den omtalade Bistro Ladan som ligger på ägorna har köket fått en makeover med köksinredning från Ballingslöv och kranar från Grohe. Utöver toppmoderna kökslösningar präglas köket av naturfärgade träinslag, öppna ytor och vacker belysning. 

  Niehku Mountain Villa

  Unikt hotell som håller en hög arkitektonisk nivå precis vid Riksgränsen. Hotellet har till och med vunnit Unesco Prix Versailles för Europas bästa hotellinredning. Inredningen inspireras av den mäktiga omgivningen och badrummen genomsyras av mörk sten och naturnära detaljer. 

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!