• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 12 stilsäkra shoppingtips i naturmaterial

  Naturmaterial är helrätt! Vi har samlat 12 trendiga detaljer i jordnära materialval – några med kreativa former utöver det vanliga.

  12 stilsäkra shoppingtips i naturmaterial
  Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här.
   
  Jordnära färger har länge varit på tapeten i inredningsvärlden, men 2020 har även de naturnära materialvalen fått sig ett rejält uppsving. Enkla, tidlösa inredningsdetaljer i material som ek, rotting, björk och bambu har blivit åtråvärda favoriter i hemmet – och vi ser de överallt. Oavsett om det handlar om en liten detalj eller en stor möbel så är det en stilren trend med hållbarhetskänsla som är här för att stanna.
   
  För dig som vill vara extra trendkänslig rekommenderar vi att du slår två flugor i en smäll och satsar på naturnära tillsammans med kreativa former och mönster. Kanske finns det en rottingmöbel som skapar ett snyggt, naturligt mönster eller en lampa som för tankarna till naturen? 
   
  Vi har samlat 12 trendiga inredningsdetaljer i naturmaterial:
  1. Taklampa från Granit

  Läcker taklampa från Granit med bambudetaljer. Funkar endast för inomhusbruk. Köp den här!

  Taklampa från Granit, trendiga shoppingtips i naturmaterial och mönster 2020
  2. Skål från Leonardo

  Låt naturmaterial stå i fokus i form av en fin skål eller två. Denna handgjorda variant består av två olika material – dels trä och dels kristallglas som går i grön nyans. Träet har ett snyggt naturligt mönster som gör hela vasen mer levande. Köp den här!

  Skål från Leonardo, trendiga shoppingtips i naturmaterial och mönster 2020
  3. Sidobord från Granit

  Investera i ett sidobord! En enkel möbel som tillför en härlig, genomtänkt och inte minst ombonad känsla i hemmet. Denna variant går i stilren rotting. Köp den här!

  Sidobord från Granit, trendiga shoppingtips i naturmaterial och mönster 2020
  4. Taklampa från Olsson & Jensen

  Satsa på en taklampa som är så mycket mer än bara en ljuskälla. Denna läckra variant från Olsson & Jensen för tankarna till en kotte och blir ett fint statement i hemmet. Köp den här! 

  Taklampa från Olsson & Jensen, trendiga shoppingtips i naturmaterial och mönster 2020
  5. Stol från Design House Stockholm

  Jordnära färger och nyanser fortsätter vara trendigt, inte minst i kombination med naturmaterial. I den här stolen möter naturmaterial en läckert vävd stolsrygg gjord av flätat läder i cognacnyans. Köp den här! 

  Stol Torso från Design House Stockholm, trendiga shoppingtips i naturmaterial och mönster 2020
  6. Förvaringskorg från Holmen

  Satsa på förvaring som både går i naturnära material och har ett fint mönster. Denna klassiska vävda korg från Holmen är perfekt för småförvaring både inomhus och utomhus. Köp den här!

  Korg Samsö från Holmen, trendiga shoppingtips i naturmaterial och mönster 2020
  7. Bord från Normann Copenhagen

  Ett enkelt men lekfullt bord utöver det vanliga. Detta bord med ben i ek är inspirerat av ett tredimensionellt träpussel och känns både stilfullt och lite oväntat. Köp den här!

  Bord från Normann Copenhagen, trendiga shoppingtips i naturmaterial och mönster 2020
  8. Pendel från Bsweden

  En pendel med det lilla extra! Denna variant från Bsweden är inspirerad av sammanfogade post-it lappar och resultatet? En vacker ljuskälla som för tankarna till lätta, vackra blad. Köp den här!

  Pendel Leaf från Bsweden, trendiga shoppingtips i naturmaterial och mönster 2020
  9. Doftpinne från Design House Stockholm

  Skapa en drömsk oas hemma med enkla medel – som en doftpinne eller två. Doftpinnarna är gjorda i rotting och denna variant inspireras av vackra bonsaiträd. Köp den här!

  Doftpinne från Design House Stockholm, trendiga shoppingtips i naturmaterial och mönster 2020
  10. Fåtölj från Cane-line

  För dig som är sugen på en hållbar möbel i naturmaterial så är denna rottingfåtölj en riktig jackpott. Fåtöljen tillhör Nest-serien som specialiserar sig på just flätning av rotting- och korgmöbler. Köp den här!

  Fåtölj från Cane-line, trendiga shoppingtips i naturmaterial och mönster 2020
  11. Bordslampa från Secto Design

  Tidlös, snygg och naturnära. En magisk liten bordslampa från Secto Design som tack vare strimmorna av björkplywood skapar ett snygg randigt utförande. Köp den här!

  Bordslampa 4220 från Secto Design, trendiga shoppingtips i naturmaterial och mönster 2020
  12. Sidobord från Design House Stockholm

  Där naturmaterial möter mönster. Sidobordet Air kombinerar ett snyggt grafiskt mönster gjort av naturliga sockerrör med en ren yta i ek. En stilfull, snygg och tidlös inredningsdetalj. Köp den här! 

  Sidobord från Design House Stockholm, trendiga shoppingtips i naturmaterial och mönster 2020

  Alla produkter på Hus & Hem är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller reklamlänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur vi jobbar med reklamlänkar här.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!