• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Exklusivt samarbete – nu kan du måla ditt hus i guld

  Nu kan du förgylla ditt hem på ett helt nytt sätt – i juni lanseras den exklusiva färgen Falu Guld, en fasadfärg som innehåller spår av äkta guld utvunnen från gruvan i Falun. Här är husägarna som redan målat om sitt hus i guld.

  Exklusivt samarbete – nu kan du måla ditt hus i guld

  Den nya guldfärgen lanseras 8 juni och är ett exklusivt samarbete mellan Falu Vapen Färg och Triss. Falu Guld kommer att finnas i en limiterad upplaga om 300 exemplar. Några som redan förgyllt sitt hus i den nya kulören är Maria Ahlqvist och hennes sambo.

  – Jag och min sambo älskar allt som är i guld. Min sambo har till och med en guldtand. Att vara först ut i Sverige med att måla om vårt hus i denna exklusiva färg känns därför extra kul. Jag tror detta kommer sätta många leenden på läpparna. Både för grannar och förbipasserande, säger Maria, ägare till Guldhuset

   

   

   

   

  Fasadfärgen innehåller pulveriserad malm från gruvan i Falun, som kan innehålla spår av äkta guld. 

   – Det är inte många som vet att det en gång i tiden utvunnits guld i Falun. Jag skulle våga påstå att det här är Sveriges mest exklusiva fasadfärg, och den kommer garanterat se till att ditt hus glimrar i grannskapet, säger Conny Alfsson, VD på Falu Vapen Färg AB.

   

  Falu Guld finns att beställa från och med den 8 juni i trelitersutförande.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!