• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Shoppingtips: 10 tidlösa matgrupper till balkongen och uteplatsen

  Letar du efter en ny matgrupp lagom till att utomhussäsongen tar fart på riktigt? Här är våra 10 favoriter i butik just nu – för både den lilla balkongen och stora uteplatsen.

  Shoppingtips: 10 tidlösa matgrupper till balkongen och uteplatsen

  Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här. 

  I takt med att sommaren drar in spenderar vi allt mer tid ute på balkong eller uteplats – så varför inte ge den lite extra kärlek? En utematgrupp är inte bara perfekt för härliga bjudningar utan tillför också en mer ombonad och välkomnande känsla. Vi har samlat 10 favoriter – både för större och mindre ytor.

  Här är 10 snygga och tidlösa matgrupper:

  1. Matgrupp från Skagerak

  En älskad utegrupp i klassiskt utförande. Det allra bästa? Att du både har två fåtöljer och en soffa – lätt att anpassa och variera efter tycke och smak. Köp den här! 

   

  Utegrupp Skagen från Skagerak, matgrupper shoppingtips
  2. Matgrupp från Skargaarden

  Vacker, tålig och funktionell – matgrupp när den är som bäst helt enkelt! Ett extra plus i kanten är att materialet är massiv teak, vilket är helt underhållsfritt. Köp den här! 

  Matgrupp Viken från Skargaarden, matgrupper shoppingtips
  3. Matgrupp från Ethimo

  Satsa på en läcker matgrupp med sann medelhavskänsla. Serien Flower finns i flera olika färger med bord i olika storlekar som passar både balkong och uteplats. Köp bordet här och stolarna här!

  Matgrupp Flower från Ethimo, matgrupper shoppingtips
  4. Matgrupp från Grythyttan Stålmöbler

  En stilsäker liten matgrupp gjord i varmförzinkat stål som säljs i set med bord och två stolar. Köp den här! 

  Utegrupp i stål från Grythyttan, matgrupper shoppingtips
  5. Matgrupp från Skagerak

  Den perfekta matgruppen för dig som är sugen på något slitstarkt och lite mindre till storleken. Denna variant från Skagerak är gjord av teak. Köp den här! 

  Utegrupp Vendia från Skagerak, matgrupper shoppingtips
  6. Matgrupp från 1898

  Våga mixa och matcha! Var inte rädd för att låta bord och stolar gå i olika färg och material. Denna utegrupp är både bra i storlek och design. Köp den här! 

  Matgrupp Tofta från 1898, matgrupper shoppingtips
  7. Matgrupp från Dropship Vendor Group

  Sugen på en matgrupp i en annan färg än klassiskt vitt, svart eller trä? Satsa på grått! Grått är både snyggt och tidlöst, vilket är ett plus när du investerar i just möbler. Matgruppen är gjord i acaciaträ, ett hållbart och slitstarkt material som passar perfekt utomhus. Köp den här!

  Matgrupp Renaissance från Dropship Vendor Group
  8. Matgrupp från 1898

  Det gråa temat håller i sig! Denna utegrupp i antracit är både bra till storlek och snygg i sitt utförande. Köp den här!

  Utegrupp Messina Marsala från 1898, matgrupper shoppingtips
  9. Matgrupp från Grythyttan Stålmöbler

  Investera i en slitstark klassikergrupp som håller säsong efter säsong. Denna variant från Grythyttan tar sommarens bjudningar till nya höjder! Köp den här!

  Matgrupp i ek från Grythyttan, matgrupper shoppingtips
  10. Matgrupp från 1898

  Kompakt, stilsäker och tidlös! Även denna snygga matgrupp från 1898 går i teak. Karmstolarna tillför en härlig nostalgisk retrotouch. Köp den här! 

  Matgrupp Cosenza från 1898, matgrupper shoppingtips

  Alla produkter på Hus & Hem är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller reklamlänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur vi jobbar med reklamlänkar här.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!