• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Nu kan du dela dina inredningsbilder med Hus & Hem på Instagram

  Vill du inspireras av andra och ha chansen att synas på Hus & Hems Instagram? Nu kan du dela dina inredningsbilder med Hus & Hem på Instagram genom att använda hashtagen #inredmedhusohem.

  Nu kan du dela dina inredningsbilder med Hus & Hem på Instagram

  Vi är så nyfikna på hur ni inreder era hem – därför drar vi nu igång hashtagen #inredmedhusohem. För att vi och alla ni läsare ska kunna inspireras av varandra. Ett eget litet inspirationshörn på Instagram helt enkelt. Varje vecka kommer Hus & Hem dessutom att välja ut några inspirerande inredningsbilder som får synas i Stories på @husohem på Instagram.

  Och på tal om Instagram – här nedan tipsar vi om 5 inredningskonton att inspireras av! 

   

   

   

   

   

  1. @villasandfall

  Kontot drivs av Lina och så här beskriver hon sin inredningsstil: 

  "Personlig och tidlös. Vi köper bara det vi tycker om, och det bildar vår personliga stil. Vi köper nästan allt på auktioner och loppisar, det har blivit som en sport för oss att hitta ny inredning på det sättet."  

  2. @linapaciello

  Kontot drivs av Lina Paciello och så här beskriver hon sin inredningsstil: 

  "Jag brukar säga att Paris är min mellanväg. Pappa från södra Italien och mamma från Sverige. I mitten finns Paris där jag trivs väldigt bra. Jag älskar den lite avslappnade inställningen till livet, maten och inredningen. Så mitt hem har fått en "parisisk" stil. Stora guldspeglar, torkade blommor, auktionsfynd och vacker konst."

  3. @hannas­anglar

  Kontot drivs av Hanna Östberg och så här beskriver hon sin inredningsstil: 

  "När vi flyttade in i vårt hus ville jag skapa hemmet som skulle vara vårt i evigheters evighet. Jag funderade både på vad som var snyggt för tio år sedan och är lika snyggt i dag, och vad som kommer att vara snyggt om tio år. Jag började tänka på miljöer som jag älskat när jag var liten, på resor jag gjort och städer jag förälskat mig i. Alla de där underbara ögonblicken plockade jag fram. Lantligt möter det moderna, det stilrena möter det rustika. Mitt hem har blivit en härlig spegelbild av den resa som gjort mig till den jag är."

  4. @design­bymirelle 

  Kontot drivs av Mirelle Stoor och så här beskriver hon sin inredningsstil: 

   "Jag skulle förklara den som en harmonisk stil. Jag omger mig med nyanser och material som är harmoni och lugn för mig."

  5. @helenas.hem

  Kontot drivs av Helena Jonsson och så här beskriver hon sin inredningsstil: 

  "Mjuka, varma neutrala färger som skapar ett lugn. Blandar gärna in inslag av mörkare trä såsom valnöt och svarta detaljer för få in en kontrast. Jag letar gärna runt efter fynd på loppisar och second hand-affärer."

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!