• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 6 gröna badrum att inspireras av

  Vill du ha ett ombonat badrum – satsa på grönt. Låt mjuka och dova nyanser, i kombination med ytor med mönster och struktur, skapa skön harmoni. Här är detaljerna som skapar vårkänsla i badrummet.

  6 gröna badrum att inspireras av
  1. Blanda matt och blankt

  Badrumsserien "Mezzo" från Vedum finns i den mjuka nyansen "Skogsgrön". Snygg ihop med en mix av olika kakel och matta målade väggar.

  Foto Vedum

  2. Mixade mönster

  Det här lilla men välplanerade badrummet ligger förvisso i det australiska hotellet Little Albion House, men bra inredningsidéer är alltid värda att låna! Här blandas stilren marmor på golvet med grönt mönstrat cementkakel på väggen, finns bland annat hos Kakel­specialisten och Stonefactory. Tvättstället utan lådor ger ett luftigt intryck, och spegeln ger en ökad rumskänsla.

  Foto Little Albion House

  3. Sneda vinklar

  Det mintgröna kaklet "Telaio" från Fired Earth har här lagts på snedden och skapar därmed en intressant effekt. Också mönster som chevron och fiskben blir snygga i kontrast mot ett mer klassiskt golv.

  Foto Fired Earth

  4. Kreativt utrymme

  Rombformat flerfärgat kakel i gröna nyanser ger en kreativ kick i dusch­utrymmet. Den inbyggda lösningen, där bara reglage och dusch är synliga, gör också att kaklet kommer till sin rätt. Inbyggnads­blandare "Bell" från Damixa.

  Foto Damixa

  5. Satsa på grönt

  Gröna växter gör sitt intåg också i bad­rummet, och det enklaste är kanske att låta dem hänga från talet. Krukor från Broste Copenhagen.

  Foto Broste Copenhagen

  6. Ombonad minimalism

  Ballingslöv lanserar sin minimalistiska badrumsmöbel "Lessmore" i en grågrön färg som ger en omslutande och modern känsla tillsammans med detaljer i svart och väggkakel i terrazzo. Kommoden finns både med hel och delad front.

  Foto Ballingslöv

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!